The Crown

8.4 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

De iconische trouwjurk van Prinses Diana in The Crown

Het eerste volledige beeld van Emma Corrin (Pennyworth) als Prinses Diana op haar trouwdag is uitgebracht. De Emmy award winnende Amy Roberts ontwierp de jurk.

Nog heel even en dan gaat het vierde seizoen van The Crown in première bij Netflix. Het is het laatste seizoen waarin Oliva Colman (Broadchurch) de rol van de koningin vervult, volgende seizoenen wordt zij vervangen door Imelda Staunton (A Confession). In het nieuwe seizoen verschijnen ook weer nieuwe personages, zo kruipt Emma Corrin (Pennyworth) voor het eerst in de rol van princes Diana. Netflix heeft nu een beeld uitgebracht van de actrice in haar rol, op de dag van de bekende bruiloft.


Voorlopig is dit even het laatste seizoen, er wordt dit jaar namelijk een pauze genomen van de opnames. Het vijfde seizoen zou daarom pas in 2022 in première gaan. De serie werd eigenlijk beëindigd na een vijfde seizoen, maar tot grote blijdschap van fans werd afgelopen juli een zesde seizoen aangekondigd. Bekijk hieronder vast de preview beelden van het vierde seizoen, dat 15 november in première gaat, om in de sfeer te komen.

Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56