The Crown

8.3 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

De iconische trouwjurk van Prinses Diana in The Crown

Het eerste volledige beeld van Emma Corrin (Pennyworth) als Prinses Diana op haar trouwdag is uitgebracht. De Emmy award winnende Amy Roberts ontwierp de jurk.

Nog heel even en dan gaat het vierde seizoen van The Crown in première bij Netflix. Het is het laatste seizoen waarin Oliva Colman (Broadchurch) de rol van de koningin vervult, volgende seizoenen wordt zij vervangen door Imelda Staunton (A Confession). In het nieuwe seizoen verschijnen ook weer nieuwe personages, zo kruipt Emma Corrin (Pennyworth) voor het eerst in de rol van princes Diana. Netflix heeft nu een beeld uitgebracht van de actrice in haar rol, op de dag van de bekende bruiloft.


Voorlopig is dit even het laatste seizoen, er wordt dit jaar namelijk een pauze genomen van de opnames. Het vijfde seizoen zou daarom pas in 2022 in première gaan. De serie werd eigenlijk beëindigd na een vijfde seizoen, maar tot grote blijdschap van fans werd afgelopen juli een zesde seizoen aangekondigd. Bekijk hieronder vast de preview beelden van het vierde seizoen, dat 15 november in première gaat, om in de sfeer te komen.

Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2