The Crimson Petal and The White

7.4 / 10
58 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:58 min20112011 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC Two
The Crimson Petal and The White is een Britse miniserie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 6 april 2011.

Het Londen van 1874 is geen plek waar vrouwen en kinderen zomaar alleen de straat op kunnen. Deze gevaarlijke wereld is de dagelijkse realiteit van Sugar, een verleidelijke en intelligente jonge prostituee. Maar Sugar weigert zich neer te leggen bij haar lot; ze weet zeker dat er een beter leven voor haar in het verschiet ligt. Daarvan raakt ze nog meer overtuigd wanneer ze een nieuwe klant krijgt in de persoon van de succesvolle zakenman William Rackham. Al gauw begint ze plannen te beramen om zich via hem voorgoed uit haar armoedige milieu te bevrijden. Maar naarmate haar wereld en die van William steeds meer met elkaar vervlochten raken, brengt Sugar met haar gemanipuleer een reeks uiterst dramatische gebeurtenissen op gang...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Crimson Petal and The White.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem