Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

ABC gaat aflevering The Conners live uitzenden

Dinsdagavond zal ABC een live-aflevering van de komedieserie The Conners uitzenden op het reguliere tijdstip van 20.00 uur.

Het netwerk wil de live- en evenementprogrammering uitbreiden en deze uitzending is een experiment. "Onze strategie is om elke maand één live-evenement te presenteren", zei ABC Entertainment President Karey Burke vorige maand tijdens TCA waar de live Conners-uitzending werd aangekondigd.

ABC liep in de vroege jaren 2000 voorop met live gescripte programmering met een jaarlijkse live-editie van The Drew Carey Show, mede gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Bruce Helford. NBC volgde met een live-aflevering van 30 Rock, jaarlijkse live-musicals en een heel seizoen met live-uitzendingen van Undateable (2014).

De live-uitzending van The Conners werd tijdens de uitreiking van de Oscars afgelopen zondag al gepromoot door ABC, zoals hieronder te zien is.

Video on youtube


"We dachten: het is een verkiezingsjaar en The Conners hebben ook te maken met de invloed van de politiek. Dat geldt voor ieder arbeidersgezin", aldus Burke. In de live-aflevering van The Conners ziet Mark (Ames McNamara) de resultaten van een schoolrapport met Harris (Emma Kenney), die gedesillusioneerd is door het verkiezingsproces en gelooft dat de invloed van geld in de politiek betekent dat echte verandering onmogelijk is.

The Conners is een spin-off van de komedieserie Roseanne, waarin het draait om de familie Conners zonder Roseanne. In mei 2018 stuurde hoofdrolspeelster en medebedenker Roseanne Barr namelijk een racistische tweet de wereld in, waarna zender ABC besloot te stoppen met de serie Roseanne.
Vorige aflevering
Toilet Hacks and the Management Track
Toilet Hacks and the Management Track
06x08
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Conners