The Conners

7.1 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Eerste teaser voor The Conners

ABC heeft een eerste teaser uitgebracht van The Conners, de spin-off van komedieserie Roseanne.

De video van 15 seconden heeft geen dialoog en geen personages, maar toont een lege bank in de woonkamer van Conners. Terwijl de camera inzoomt, worden de woorden 'What's Next?' op het scherm getoond, gevolgd door het logo van The Conners en de premièredatum: 16 oktober.De serie Roseanne keerde afgelopen maart na een afwezigheid van ruim twintig jaar terug op de buis. In mei stuurde hoofdrolspeler en medebedenker Roseanne Barr echter een racistische tweet de wereld in, waarna ABC besloot te stoppen met de serie. Niet lang daarna werd bekend dat de makers van het programma gingen werken aan een spin-off zonder Barr, die dus The Conners heet. Daarin is Roseanne Barr overleden.
Vorige aflevering
Bridge Over Troubled Conners
Bridge Over Troubled Conners
02x20
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2