The Conners

7.1 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Personage Roseanne is overleden in nieuwe spin-off

In de spin-off van komedieserie Roseanne is de moeder des huizes met die naam overleden. Dat blijkt uit een interview met John Goodman, die in de serie haar man Dan speelt.

Toen Goodman werd gevraagd hoe het met zijn personage gaat in The Conners, antwoordde de acteur: "Ik denk dat hij somber en verdrietig is, want zijn vrouw is dood."

Roseanne keerde afgelopen maart na een afwezigheid van ruim twintig jaar terug op de buis. De reboot, waarin alle hoofdrolspelers van het origineel terugkeerden, was een groot succes.

Embed from Getty Images
John Goodman

In mei stuurde hoofdrolspeler en medebedenker Roseanne Barr echter een racistische tweet de wereld in, waarna zender ABC besloot te stoppen met de serie. Niet lang daarna werd bekend dat de makers van het programma werken aan een spin-off zonder Barr, die dus The Conners gaat heten.

De twee hebben geen contact gehad sinds het einde van Roseanne. Wel heeft Goodman zijn oud-collega een e-mail gestuurd om haar te bedanken voor haar medewerking aan de totstandkoming van The Conners. De nieuwe serie gaat op 16 oktober van start bij ABC.
Vorige aflevering
Bridge Over Troubled Conners
Bridge Over Troubled Conners
02x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2