Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Cleaning Lady (US) vernieuwd met derde seizoen

Thony's problemen worden waarschijnlijk eerst nog erger voordat ze beter worden in het televisieseizoen 2023-24. FOX heeft The Cleaning Lady (US) verlengd voor een derde seizoen.

In The Cleaning Lady (US), een misdaaddramaserie, spelen Élodie Yung, Oliver Hudson, Adan Canto, Martha Millan, Faith Bryant, Sean Lew, Eva De Dominici, Naveen Andrews en Sebastien en Valentino LaSalle de hoofdrollen.

In het verhaal is Thony De La Rosa (Yung) een superslimme Cambodjaanse arts die naar de VS komt voor een medische behandeling om haar zoon Luca (LaSalle) te redden, bij wie een levensbedreigende immunodeficiëntieziekte is vastgesteld. Wanneer het systeem haar tot onderduiken dwingt, weigert Thony op te geven. Na een aanvaring met een luitenant van een machtig misdaadsyndicaat, Arman Morales (Canto), wordt ze schoonmaakster voor hun operatie.

Thony begeeft zich in een wereld van morele grijzen en begint een dubbelleven. Ze houdt geheimen voor haar familie, terwijl ze voor Arman de plaatsen delict schoonmaakt en de wet ontwijkt, inclusief de gladde FBI-agent Garrett Miller (Hudson) die haar achtervolgt.

The Cleaning Lady (US)

In seizoen twee gaan Thony en Agent Miller op zoek naar haar zoon. Thony's schoonzus, Fiona (Millan), beschermt haar eigen zoon (Lew) na een incident. Ondertussen probeert Robert Kamdar (Andrews), een charmante vroegere minnaar van Arman's vrouw, Nadia (De Dominici), een wig te drijven tussen het koppel. Terwijl Thony haar zakelijke ondernemingen blijft verstrengelen met Arman, wordt ze verder meegesleurd over de morele grens en in de donkere onderbuik van Las Vegas.

Het tweede seizoen van The Cleaning Lady (US), dat op maandagavond wordt uitgezonden, scoorde gemiddeld 0,31 in de 18-49 demografie en 2,15 miljoen kijkers in de live + same day ratings (inclusief alle DVR playback tot 3:00 AM). Vergeleken met het eerste seizoen is dat 33% minder in de demo en 32% minder kijkers. De serie kreeg 63% meer kijkers in de kijkcijfers voor live + 7 dagen, inclusief uitgesteld kijken.

"Na twee hartverscheurende seizoenen zijn we erg blij met hoe het publiek dit ongelooflijke verhaal heeft opgepikt", zegt Michael Thorn, President of Scripted Programming van Fox Entertainment. "De cast, onder leiding van de onvergelijkbare Élodie Yung, samen met ons briljante creatieve team en onze partners bij Warner Bros. Television hebben vakkundig een zeer meeslepende, emotioneel gedreven serie gemaakt die een perspectief biedt dat je niet vaak op televisie ziet." Jeannine Renshaw heeft zich bij de FOX-serie aangesloten als uitvoerend producent en zal samen met Miranda Kwok als showrunner fungeren.

De verlenging werd eerst aangekondigd via sociale media. Een premièredatum voor het derde seizoen wordt later bekendgemaakt.

Video on youtube
Vorige aflevering
Agua, Fuego, Tierra, Viento
Agua, Fuego, Tierra, Viento
03x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Cleaning Lady (US)