The Chilling Adventures of Sabrina

7.8 / 10
57 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Drie nieuwe acteurs in Netflix-serie The Chilling Adventures of Sabrina

Op 24 januari 2020 gaat het tweede seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina van start, een Amerikaanse horrorserie van Netflix.

In The Chilling Adventures of Sabrina is Sabrina Spellman, gespeeld door Kiernan Shipka, de aan Satan beloofde dochter van een zwarte magiër en een gewone vrouw. Ze probeert een normaal leven te leiden maar krijgt te maken met kwade machten die het op haar en haar familie voorzien hebben.

Drie nieuwe personages zullen verschijnen in het nieuwe seizoen. Het gaat om Sam Corlett, Skye P. Marshall en Jonathan Whitesell. Sam Corlett (The Dry) speelt Caliban, een donkere knappe jongeman met een vreemde charme. Hij daagt Sabrina uit voor de controle over de troon van de hel, terwijl er helse vonken tussen hem en de tienerheks vliegen.


Skye P. Marshall

Skye P. Marshall (This Is Us) zal Mambo Marie spelen, een voodoo-priesteres. Zij helpt Prudence en Ambrose de slechterik Blackwood op te sporen. Maar Mambo heeft haar eigen geheime agenda en passies en trekt naar Zelda.

Jonathan Whitesell (The 100) speelt Robin, een knappe jongeman. Hij is zorgzaam en lief, maar tegelijkertijd ook gevaarlijk. Hij gaat naar het carnaval dat naar Greendale komt en ontwikkelt al snel gevoelens voor Theo.


Jonathan Whitesell

In het nieuwe seizoen gaat Sabrina met hulp van haar sterfelijke vrienden Harvey, Rosalind en Theo door met haar missie om haar vriend Nicholas Scratch (Gavin Leatherwood) te bevrijden van de eeuwige verdoemenis en hem terug in haar armen te brengen.

Oorspronkelijk bestelde Netflix één seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina met twee delen van elk tien afleveringen, door Netflix Part One en Part Two genoemd. Op 24 januari 2020 komt Part Three beschikbaar, bestaande uit acht nieuwe afleveringen. Later in 2020 zal Part Four volgen.
Vorige aflevering
Chapter Twenty-Eight: Sabrina Is Legend
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Gisteren, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Gisteren, 11:00
5
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
vrijdag, 16:00
3