The Chilling Adventures of Sabrina

7.8 / 10
57 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Chilling Adventures of Sabrina vanaf 26 oktober bij Netflix

De spin-off van Riverdale, waarvan Netflix direct twee seizoenen heeft besteld, heet The Chilling Adventures of Sabrina. De eerste tien afleveringen zijn vanaf 26 oktober beschikbaar op Netflix.

De strips van Archie Comics, waarop de serie gebaseerd is, heten ook The Chilling Adventures of Sabrina. Sabrina, gespeeld door Kiernan Shipka, doet erg denken aan de Sabrina zoals we die kennen van rond de eeuwwisseling.


In The Chilling Adventures of Sabrina zijn verder de volgende acteurs te zien: Lucy Davis als tante Hilda, Miranda Otto als tante Zelda, Ross Lynch als Harvey Kinkle, Tati Gabrielle als haar rivaal Prudence, Chance Perdomo als haar neef Ambrose, Bronson Pinchot als slechterik/schooldirecteur George Hawthorne en Michelle Gomez als haar bezielde leraar Mary Wardell.

Het verhaal is geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa. Dat is één van de redenen waarom veel van The Chilling Adventures of Sabrina wordt verwacht, omdat hij als showrunner van Riverdale mede-verantwoordelijk is voor het grote succes van die serie.

Wanneer Netflix het tweede seizoen lanceert is nog niet bekend.
Vorige aflevering
Chapter Twenty-Eight: Sabrina Is Legend
Chapter Twenty-Eight: Sabrina Is Legend
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Rob0860
30 jul 2018 20:19 -
Nou we gaan het zien
Reageer
avatar_renzoroy
30 jul 2018 23:55 -
Het is geen spin-off van Riverdale. Dat was in 1e instantie wel de bedoeling toen The CW deze serie zou gaan maken, maar toen Netflix het project heeft overgenomen is dat niet meer het geval. Ze sluiten het daar in tegen niet uit om het in de toekomst wel als nog met elkaar te verbinden, maar het is voorlopig een losstaande serie.
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2