The Chi

7.4 / 10
53 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Chi vernieuwd met een vijfde seizoen

Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.

Afgelopen zondag werd de laatste aflevering van het vierde seizoen van The Chi uitgezonden bij Showtime. De serie wordt nog steeds erg goed bekeken bij het netwerk. Diezelfde avond werd bekend dat de fans ook een vijfde seizoen van de The Chi kunnen verwachten. Het netwerkt heeft de serie namelijk vernieuwd. Het vijfde seizoen wordt in 2022 verwacht.

The Chi draait om een aantal jongeren in één van de buitenwijken van Chicago. De serie is een actueel coming-of-age-verhaal over jongeren die behoefte aan verbinding en verlossing. Door toeval raken de jongeren met elkaar verbonden.

Vorige aflevering
A Raisin in the Sun
A Raisin in the Sun
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Friday, 14:02
3
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Friday, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Friday, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Friday, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Friday, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Friday, 11:03