Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor tweede seizoen The Capture

Drie acteurs voegen zich bij de cast van The Capture. Onder andere Paapa Essiedu (I May Destroy You) zal te zien zijn in het tweede seizoen.

De serie gaat over Inspecteur Rachel Carey die ingewikkelde zaken moet oplossen. In het tweede seizoen bevindt ze zich in een nieuwe samenzwering, met een nieuw doelwit. Holliday Grainger (Strike) zal voor het tweede seizoen terugkeren in de rol van Rachel. Voor het tweede seizoen voegen Paapa Essiedu (I May Destroy You), Indira Varma (Game of Thrones) en Andy Nyman (Hanna) zich bij de cast van The Capture. Essiedu speelt Isaac Turner, een jonge MP met ambities voor de top.

De opnames zullen naar verluidt binnenkort van start gaan. Het tweede seizoen zal, net als het eerste seizoen, uit zes afleveringen bestaan. Ben Chanan (The Missing) heeft de afleveringen geschreven. James Kent (MotherFatherSon) en Philippa Langdale (A Discovery of Witches) gaan het tweede seizoen regisseren. The Capture ging in September 2019 in première. Vorig jaar werd het tweede seizoen aangekondigd.


Paapa Essiedu
Vorige aflevering
The Flip
The Flip
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
19 aug 2021 03:00 -
Ik ben benieuwd hoe seizoen 2 gaat worden. Seizoen 1 vond ik best aardig.
Reageer
The Capture