The Brittas Empire

7.5 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
7.5 / 10
7seizoenen/51afleveringen/1991 - 1997 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min19911997 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:BBC One
The Brittas Empire is een Britse komedieserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 3 januari 1991.

Gordon Brittas is een manager van een recreatiecentrum met een droom.

Vanwege de onverklaarbare ineenstorting van zijn laatste recreatiecentrum tijdens zijn tijdelijke leiding, kreeg hij een stralende referentie en 'aangemoedigd' om een ​​leidinggevende functie op zich te nemen bij het Whitbury Newtown Leisure Centre.

Zijn 'loyale' medewerkers hebben hun eigen verhalen, zoals Carole Parkinson, de receptioniste, wiens man haar in de steek heeft gelaten, waardoor ze haar baby in de la onder haar bureau moet bewaren. Ook Tim Whistler en Gavin Featherly, de fitnessinstructeurs wiens relatie Brittas zich altijd niet bewust lijkt te zijn. Julie Porter, Brittas 'secretaresse, heeft het altijd' te druk 'om iets voor hem te doen en is constant op zoek naar kansen om hem te laten zien. Linda Perkin, de altijd aanwezige medewerker die altijd gelooft wat Brittas zegt dat het beste is. Laura Lancing, de hardwerkende plaatsvervangend manager van Brittas, heeft in en uit relaties met haar vervreemde echtgenoot, Michael T. Farrell. Ten slotte is Colin Weatherby, de adjunct-manager van Brittas enthousiast en toegewijd aan alles wat Brittas zegt dat het beste is, maar niet de schoonste of gezondste van mensen is en altijd een verband over de wond aan zijn hand heeft.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 9
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 7
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 8
Seizoen 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Brittas Empire.
The Brittas Empire