The Boys

8.1 / 10
60 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Nieuws over de Amazon Prime Video serie The Boys

Nog voor de start van het tweede seizoen heeft Amazon nu al besloten om The Boys een derde seizoen te gunnen. Ook is er meer nieuws over een na-praatprogramma.

De hitserie The Boys, die politiek correct niet alleen uit mannen bestaat, is officieel vernieuwd met een derde seizoen. De aankondiging komt voor de start van het tweede seizoen op 4 september.

De aankondiging die werd gemaakt op [email protected] onthulde ook nog dat Aisha Tyler zal gaan optreden als gastvrouw voor het na-praatprogramma van The Boys. Prime Rewind: Inside The Boys is beschikbaar vanaf 28 augustus met een terugblik op seizoen één. Ook zullen leden van de cast, het creatieve team en andere speciale gasten zich bij Aisha Tyler (Criminal Minds, foto aansluiten, terwijl ze de gebeurtenissen uit de afleveringen analyseert.


Erik Kripke, showrunner en uitvoerend producent vertelde: "Amazon, in een gedurfde en historische poging om hun ‘gekke’ demografie uit te breiden, heeft groen licht gegeven voor seizoen drie van The Boys! De schrijvers en ik zijn hard aan het werk in de (virtuele) schrijfkamer en we moeten helaas zeggen dat de wereld ons veel te veel materiaal heeft gegeven. We hopen begin 2021 te schieten, maar dat is aan een microscopisch klein virus."


Chace Crawford, Kevin Smith, Jessie T. Usher, Tomer Kapon, Antony Starr, Laz Alonso, Erin Moriarty, Eric Kripke, Jack Quiad en Karl Urban

"Alsof dat nog niet genoeg is, brengen we je een seizoen twee aftershow Prime Rewind: Inside The Boys. Dubbele verleiding was de bedoeling, de aftershow wordt namelijk gehost door de unieke Aisha Tyler en de cast en de crew zijn ook te gast tijdens de aftershow. Het is een diepe duik in ‘hoe’ we deze waanzinnige serie gemaakt hebben. Serieus, dank aan Sony, Amazon en de fans. We vinden het zo leuk om deze show te maken en we zijn blij dat we nog meer mogen maken."

Aisha Tyler zei: “The Boys is een van de slimste, meest oneerbiedige, onbehouwen badass series die je kunt streamen. Ik werd een fan tijdens seizoen één en dit seizoen ben ik super opgewonden om fans mee te mogen nemen in een reis door de serie als host van Prime Rewind: Inside The Boys. Seizoen twee is groter, stoerder en gedurfder dan ooit tevoren, dus na elke aflevering neem ik je graag mee om door de puinhoop van onze gevoelens te graven. Ik beloof je, we komen er wel doorheen. Net zoals The Boys er doorheen komen - gestoord, maar dan wel samen.”

In het nog heftigere en krankzinnige tweede seizoen zijn The Boys op de vlucht voor de wet. Ze worden opgejaagd door de Supes en proberen zich wanhopig te hergroeperen en terug te vechten tegen Vought. Ondergedoken proberen Hughie (Jack Quaid), Mother's Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) en Kimiko (Karen Fukuhara) zich aan te passen aan een nieuw normaal, dit alles gebeurt terwijl Butcher (Karl Urban) nergens te vinden is. Tegelijkertijd moet Starlight (Erin Moriarty) haar plaats in The Seven innemen, want Homelander (Antony Starr) wil de volledige macht overnemen. Zijn macht wordt echter bedreigd door de toevoeging van Stormfront (Aya Cash), een social media-savvy en nieuwe Supe, die een eigen agenda heeft. Daarbovenop komt nog dat de Supervillain-dreiging die in het middelpunt van de belangstelling staat en zorgt voor onrust terwijl Vought probeert te profiteren van de paniek in het land. Tot de Supes of The Seven behoren ook Queen Maeve (Dominique McElligott), A-Train (Jessie T. Usher), The Deep (Chace Crawford) en Black Noir (Nathan Mitchell).

Vorige aflevering
What I Know
What I Know
02x08
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00