Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Boys in september in première

In september gaat het tweede seizoen van The Boys, het grote succes van 2019 van Amazon Prime Video, in première bij de streamingdienst.

Het eerste seizoen van de serie was een groot succes bij Amazon Prime Video. The Boys werd eind 2019 dan ook vernieuwd met een tweede seizoen. Amazon Prime Video heeft nu bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen vanaf 4 september te zien is bij de streamingdienst.

De eerste drie afleveringen verschijnen 4 september, daarna volgt er wekelijkse een nieuwe aflevering. Het tweede seizoen bestaat in totaal uit acht afleveringen. Naast de acteurs uit het eerste seizoen zal Aya Cash (You're The Worst) in het tweede seizoen ook te zien zijn.

Video on youtube


In The Boys maakt een groep superhelden misbruik van hun machten. The Boys bevinden zich in een strijd tussen deze supermachten en machtelozen wanneer ze een heldhaftige zoektocht beginnen om de waarheid over The Seven en Vought – een miljarden bedrijf dat verantwoordelijk is voor de superhelden en al hun ‘dirty secrects’ – te achterhalen.
Vorige aflevering
The Instant White-Hot Wild
The Instant White-Hot Wild
03x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Pepko
28 jun 2020 12:14 -
Tof! Een van de beter series op Prime. Jammer dat het seizoen niet direct in 1 keer te bingewatchen is
Reageer
The Boys