The Boys

8.1 / 10
59 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Boys in september in première

In september gaat het tweede seizoen van The Boys, het grote succes van 2019 van Amazon Prime Video, in première bij de streamingdienst.

Het eerste seizoen van de serie was een groot succes bij Amazon Prime Video. The Boys werd eind 2019 dan ook vernieuwd met een tweede seizoen. Amazon Prime Video heeft nu bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen vanaf 4 september te zien is bij de streamingdienst.

De eerste drie afleveringen verschijnen 4 september, daarna volgt er wekelijkse een nieuwe aflevering. Het tweede seizoen bestaat in totaal uit acht afleveringen. Naast de acteurs uit het eerste seizoen zal Aya Cash (You're The Worst) in het tweede seizoen ook te zien zijn.In The Boys maakt een groep superhelden misbruik van hun machten. The Boys bevinden zich in een strijd tussen deze supermachten en machtelozen wanneer ze een heldhaftige zoektocht beginnen om de waarheid over The Seven en Vought – een miljarden bedrijf dat verantwoordelijk is voor de superhelden en al hun ‘dirty secrects’ – te achterhalen.
Vorige aflevering
The Bloody Doors Off
02x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Pepko
28 jun 2020 12:14 -
Tof! Een van de beter series op Prime. Jammer dat het seizoen niet direct in 1 keer te bingewatchen is
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
woensdag, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
woensdag, 13:00
3