The Boys

8,0 / 10
58 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen Amazon-serie The Boys

Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.

The Boys is gebaseerd op de strips van Garth Ennis en is bedacht door Eric Kripke. De serie geeft op een leuke en rauwe manier een kijk op wat er gebeurt als superhelden hun superkrachten misbruiken in plaats van gebruiken voor de juiste doeleinden.

Het bedrijf Vought ontfermt zich over de imago's van deze superhelden, maar enkele van hen lijken hun status ernstig te misbruiken. En dus stelt Billy Butcher (Karl Urban) een groep anti-helden, genaamd The Boys, samen om corrupte superhelden te bestrijden.

Begin 2020 zal het tweede seizoen van The Boys bij Amazon Prime Video verschijnen, maar de exacte datum is nog niet bekend. Wel is er nu een trailer verschenen.

Vorige aflevering
You Found Me
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX heeft een pilotopdracht verstrekt voor de dramaserie The Cleaning Lady, gebaseerd op een Argentijnse serie.
Vandaag, 15:00
De Amerikaanse zender CBS heeft een pilot besteld van We The Jury, een komedieserie van 9JKL-maker Dana Klein.
Vandaag, 14:00
De Amerikaanse zender NBC laat een pilot maken van de nieuwe serie Ordinary Joe. Russel Friend en Garrett Lerner, bekend van House M.D., hebben het concept verder uitgewerkt.
Vandaag, 13:00
De serie Kees & Co draait om Kees, gespeeld door Simone Kleinsma. Kees is het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Anthony Byrne gaat het zesde seizoen van de BBC-serie Peaky Blinders regisseren. Dat maakte hij zondag bekend.
Vandaag, 10:00