The Boys

8,0 / 10
59 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen Amazon-serie The Boys

Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.

The Boys is gebaseerd op de strips van Garth Ennis en is bedacht door Eric Kripke. De serie geeft op een leuke en rauwe manier een kijk op wat er gebeurt als superhelden hun superkrachten misbruiken in plaats van gebruiken voor de juiste doeleinden.

Het bedrijf Vought ontfermt zich over de imago's van deze superhelden, maar enkele van hen lijken hun status ernstig te misbruiken. En dus stelt Billy Butcher (Karl Urban) een groep anti-helden, genaamd The Boys, samen om corrupte superhelden te bestrijden.

Begin 2020 zal het tweede seizoen van The Boys bij Amazon Prime Video verschijnen, maar de exacte datum is nog niet bekend. Wel is er nu een trailer verschenen.

Vorige aflevering
You Found Me
You Found Me
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57