Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Boys groot succes bij Amazon Prime Video

Amazon heeft bekend gemaakt dat de nieuwe superheldenserie The Boys één van de best bekeken series ooit en één van de meest gebingede series van 2019 is.

De serie, van Eric Kripke, Seth Rogen en Evan Goldberg, is nog maar twee weken beschikbaar en nu al een wereldwijde hit. Recent is ook een tweede seizoen voor The Boys bevestigd. Amazon meldt overigens geen exacte kijkersaantallen.

“Ik ben zo blij met de reacties op het eerste seizoen. Ik wil niet dat het tweede seizoen groter wordt, ik wil dat het dieper gaat. Een intenser, krankzinniger, boeiender, meer karakter-gedreven seizoen. Mijn ultieme doel is om het tweede seizoen nog beter te maken dan het eerste”, aldus Eric Kripke.

Kripke heeft zaterdag een foto vrijgegeven van het komende tweede seizoen. De foto toont hemzelf in het midden, omringd door Kimiko, Frenchie, Hughie en Mother’s Mil. Ze zitten onder het bloed en maken een obsceen gebaar naar de camera.

Vorige aflevering
The Instant White-Hot Wild
The Instant White-Hot Wild
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_TimGo10
11 aug 2019 12:31 - 22 sep 2021 04:49
Ik kijk normaal echt zoveel nieuwe series en vind ze dan niet heel goed, en dan besluit ik een keer om een serie niet te kijken, blijkt ie zo goed te zijn! Dan ga ik hem binnenkort toch maar kijken haha
Reageer
avatar_E71
11 aug 2019 12:59
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Dat anderen hem goed vinden, wil niet zeggen dat jij hem dan ook goed zal vinden. Zo zijn er ook mensen die bijvoorbeeld GoT geen flikker aan vinden. Maar ik zou zeggen, probeer het. Bingewaardig is het in ieder geval wel. Maar een 10, zoals zovelen hem beoordelen op IMDb, nee. Ik zou hem een 8,5 geven.
Reageer
avatar_antimidant
11 aug 2019 14:18 -
Prima serie.
Reageer
The Boys