Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

The Boys eindigt met het vijfde seizoen

Het einde van The Boys is in zicht. Seriebedenker Eric Kripke heeft aangekondigd dat de serie zal eindigen met het aankomende vijfde seizoen.

"Seizoen 5 wordt het laatste seizoen," schreef Kripke op X. "Altijd al mijn plan geweest, ik moest gewoon terughoudend zijn tot ik de definitieve goedkeuring kreeg van Vought. Spannend om het verhaal naar een bloederige, epische, vochtige climax te brengen. Bekijk seizoen 4 over 2 DAGEN, want het einde is begonnen!"The Boys kreeg vorige maand een vervroegde vernieuwing voor seizoen vijf, vooruitlopend op de start van seizoen vier deze maand.

In 2020 vertelde Kripke fans dat zijn "ruwe idee" voor The Boys "vijf seizoenen in totaal" was, waarbij hij destijds erkende: "Maar ik weet ook beter dan te zeggen hoeveel seizoenen een serie gaat krijgen." Kripke's laatste serie Supernatural duurde vijftien seizoenen.

In een recent interview met SFX Magazine wilde Kripke niet speculeren over het aantal seizoenen van The Boys, maar hij zei wel dat hij "een einde in gedachten" had.

The Boys seizoen vier gaat morgen met drie afleveringen van start op Prime Video.

In de serie spelen Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti de hoofdrollen.

The Boys is gebaseerd op de New York Times-bestseller comic van Garth Ennis en Darick Robertson, die ook uitvoerend producent zijn, en ontwikkeld door uitvoerend producent en showrunner Eric Kripke.

Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Michaela Starr, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn, Judalina Neira, Ken F. Levin en Jason Netter zijn ook uitvoerend producent.

The Boys wordt geproduceerd door Sony Pictures Television, Amazon MGM Studios met Kripke Enterprises, Original Film en Point Grey Pictures.
Vorige aflevering
Assassination Run
Assassination Run
04x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
12 jun 2024 19:33 -
Zonde. Wat mij betreft mag de serie nog wel wat langer doorgaan.
Ik hoop in seizoen 5 een compleet idiote Homelander te zien die vol gas gaat geven en echt helemaal los gaat. Ow, en een Soldier Boy aub!

Maar goed, eerst seizoen 4 waar iedereen al (tijdelijk) superkrachten heeft. Ik heb er weer zin in!
Reageer
The Boys