The Boys

8.2 / 10
60 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Simon Pegg keert terug naar The Boys

The Boys keert terug voor een vierde seizoen, en kijkers zullen één bekend gezicht en drie nieuwe zien in de komende afleveringen van de Prime Video superheldenserie.

In het derde seizoen van The Boys spelen Quaid, Karl Urban, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit en Jensen Ackles de hoofdrollen. Het verhaal speelt zich af in een wereld waarin superhelden meer verafgood worden dan beroemdheden, en sommigen van hen misbruik maken van hun superkrachten.

Nadat de liefde van Hughie Campbell (Quaid) nevenschade wordt aan een van de Supes van The Seven, gaat hij samenwerken met Billy Butcher (Urban) en zijn bende burgerwachten, 'The Boys' genaamd. Nu zijn ze erop uit om de waarheid over superhelden en over Vought - het miljardenbedrijf dat de Superhelden beheert en hun vuile geheimen verbergt - aan het licht te brengen.Simon Pegg (foto) zal terugkeren naar zijn rol als de vader van Hughie (Jack Quaid). Pegg speelde de rol van Hughie's vader al in het eerste en derde seizoen van The Boys. Hij was eerder dit jaar nog te zien in de gelimiteerde Britse thrillerserie The Undeclared War.

Rosemarie DeWitt zal Hughie's moeder spelen. DeWitt speelde naast Reese Witherspoon en Kerry Washington in de gelimiteerde Hulu-serie Little Fires Everywhere. Ook speelde zij een vaste rol in de Showtime comedyserie United States of Tara, met Toni Collette.

De rollen die Elliot Knight en Rob Benedict zullen spelen zijn nog niet bekendgemaakt. Knight is een Britse acteur met (vaste) rollen in de The CW-comedyserie Life Sentence, de CBS-mysteryserie American Gothic (met Anthony 'Homelander' Starr) en ABC's Once Upon a Time... Benedict werd in de jaren negentig bekend door zijn rol in de dramaserie Felicity en speelde daarna tal van gastrollen in series als House M.D., CSI: Crime Scene Investigation, Shameless (US), Bosch, Lucifer en een terugkerende rol in Supernatural.

Eerder werd bekend dat Jeffrey Dean Morgan, Susan Heyward en Valorie Curry zich bij de cast hebben gevoegd. Cameron Crovetti, die terugkeert als de zoon van Homelander, is gepromoveerd tot vast castlid.

Een premièredatum voor het vierde seizoen moet nog worden aangekondigd.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Instant White-Hot Wild
The Instant White-Hot Wild
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_SLP
04 dec 2022 15:39 -
Ik vind de S4 cast nu al legendarisch. Ook al wisten we eigenlijk al wel dat Rob Benedict een rol zou spelen in The Boys, is het toch fijn dat het nu officieel bevestigd is. Ik ben ontzettend benieuwd naar zijn karakter! En ik kan er ook enorm van genieten dat Eric Kripke de Supernatural familie naar The Boys brengt :-)
Reageer
The Boys