The Boss Baby: Back in Business

7.7 / 10
24 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:24 min2018 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:Netflix
The Boss Baby: Back in Business is een Amerikaanse animatieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 6 april 2018.

In The Boss Baby: Back in Business probeert de Boss Baby een goede balans te vinden tussen zijn drukke baan bij Baby Corp en zijn familie. Ook blijken de bewoners van de aarde ineens een zwak te hebben voor kittens, waardoor baby's een stuk minder populair blijken te worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Boss Baby: Back in Business.

Nieuws (6)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
Ook voor de maand oktober hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
28 sep 2018

Vergelijkbare series