The Bold Type

8.2 / 10
41 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede deel vierde seizoen The Bold Type in juni van start

De eerste helft van het vierde seizoen van The Bold Type is 23 januari van start gegaan. De serie keert in juni terug met het tweede deel van het vierde seizoen.

Vorig jaar werd het vierde seizoen van The Bold Type aangekondigd. Het eerste deel van het vierde seizoen ging 23 januari in première bij Freeform. De tweede helft van het vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie gaat 11 juni van start bij Freeform, dat werd bekend gemaakt in een aankondigingsvideo. In de video zijn ook al beelden te zien van het tweede deel van het seizoen.De serie laat de uitzinnige levens en liefdes zien van de verantwoordelijke voor een wereldwijd vrouwenblad. Samen verkennen zij seksualiteit, identiteit, liefde en mode. De belangrijkste personages in The Bold Type zijn Jane (Katie Stevens, Faking It), Kat (Aisha Dee, Channel Zero) en Sutton (Meghann Fahy, Chicago Fire). In Nederland zijn de eerste drie seizoenen van The Bold Type te bekijken op Amazon Prime Video.
Vorige aflevering
Not Far from the Tree
Not Far from the Tree
04x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
23 apr 2020 19:59 -
Top serie!!!
Reageer

Laatste nieuws

Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 16:00
The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.
Vandaag, 15:00
2
'Laat de zwendel beginnen'. IMDb.TV heeft de premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Leverage: Redemption.
Vandaag, 14:00
FX heeft de Amerikaanse misdaadserie Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen wordt deze maand uitgezonden.
Vandaag, 13:00
Naast oude bekenden zullen er ook nieuwe personage verschijnen in CSI: Vegas, de vervolgserie van CSI. CSI: Vegas werd vorige maand aangekondigd voor CBS.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56