The Bold Type

8.2 / 10
41 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede deel vierde seizoen The Bold Type in juni van start

De eerste helft van het vierde seizoen van The Bold Type is 23 januari van start gegaan. De serie keert in juni terug met het tweede deel van het vierde seizoen.

Vorig jaar werd het vierde seizoen van The Bold Type aangekondigd. Het eerste deel van het vierde seizoen ging 23 januari in première bij Freeform. De tweede helft van het vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie gaat 11 juni van start bij Freeform, dat werd bekend gemaakt in een aankondigingsvideo. In de video zijn ook al beelden te zien van het tweede deel van het seizoen.De serie laat de uitzinnige levens en liefdes zien van de verantwoordelijke voor een wereldwijd vrouwenblad. Samen verkennen zij seksualiteit, identiteit, liefde en mode. De belangrijkste personages in The Bold Type zijn Jane (Katie Stevens, Faking It), Kat (Aisha Dee, Channel Zero) en Sutton (Meghann Fahy, Chicago Fire). In Nederland zijn de eerste drie seizoenen van The Bold Type te bekijken op Amazon Prime Video.
Vorige aflevering
The Truth Will Set You Free
The Truth Will Set You Free
04x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
23 apr 2020 19:59 -
Top serie!!!
Reageer

Laatste nieuws

Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Gisteren, 10:00