The Bold Type

8.1 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Bold Type krijgt vierde seizoen bij Freeform

The Bold Type is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. Momenteel is het derde seizoen nog bezig en er is al besloten dat er een vierde seizoen volgt.

The Bold Type is geïnspireerd door het leven van Joanna Coles, chef content van Hearst Magazines. De serie onthult een glimp van de uitzinnige levens en liefdes van degenen die verantwoordelijk waren voor het wereldwijde blad Scarlet. De vrouwen steunen elkaar in een wereld van intimiderende leiders. Samen verkennen zij seksualiteit, identiteit, liefde en mode.

De belangrijkste personen in The Bold Type zijn Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) en Sutton (Meghann Fahy). De cast bestaat verder uit Matt Ward, Sam Page, Melora Hardin, Stephen Conrad en Nikohl Boosheri.

Vorige aflevering
Breaking Through the Noise
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00