The Bold Type

8.2 / 10
41 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Bold Type krijgt vierde seizoen bij Freeform

The Bold Type is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. Momenteel is het derde seizoen nog bezig en er is al besloten dat er een vierde seizoen volgt.

The Bold Type is geïnspireerd door het leven van Joanna Coles, chef content van Hearst Magazines. De serie onthult een glimp van de uitzinnige levens en liefdes van degenen die verantwoordelijk waren voor het wereldwijde blad Scarlet. De vrouwen steunen elkaar in een wereld van intimiderende leiders. Samen verkennen zij seksualiteit, identiteit, liefde en mode.

De belangrijkste personen in The Bold Type zijn Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) en Sutton (Meghann Fahy). De cast bestaat verder uit Matt Ward, Sam Page, Melora Hardin, Stephen Conrad en Nikohl Boosheri.

Vorige aflevering
Some Kind of Wonderful
Some Kind of Wonderful
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00