Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Bold Type krijgt vierde seizoen bij Freeform

The Bold Type is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. Momenteel is het derde seizoen nog bezig en er is al besloten dat er een vierde seizoen volgt.

The Bold Type is geïnspireerd door het leven van Joanna Coles, chef content van Hearst Magazines. De serie onthult een glimp van de uitzinnige levens en liefdes van degenen die verantwoordelijk waren voor het wereldwijde blad Scarlet. De vrouwen steunen elkaar in een wereld van intimiderende leiders. Samen verkennen zij seksualiteit, identiteit, liefde en mode.

De belangrijkste personen in The Bold Type zijn Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) en Sutton (Meghann Fahy). De cast bestaat verder uit Matt Ward, Sam Page, Melora Hardin, Stephen Conrad en Nikohl Boosheri.

Vorige aflevering
#TBT
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst