Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Bold Type vanaf maart te streamen bij Netflix

Netflix-gebruikers opgelet: als je overweegt een Videoland- of Amazon Prime abonnement te nemen zodat je The Bold Type kunt kijken, dat hoef je niet te doen! De dramedy is vanaf maart ook op Netflix te zien.

In The Bold Type wordt een drietal millennials gevolgd, dat werkzaam is in New York voor het fictieve tijdschrift, genaamd Scarlet. Dit kan natuurlijk niet zonder dat daar flink wat drama bij komt kijken. Zo heeft Sutton Brady (Meghann Fahy) een affaire met één van de leden van het bestuur van het tijdschrift en treft Kat Edison (Aisha Dee, Chasing Life) een lesbische fotografe. Voor Jane Sloan (Katie Stevens) loopt het allemaal wat minder romantisch, zij dient een artikel te schrijven over haar ex-vriend. Andere castleden zijn onder andere Dan Jeannotte (Good Witch) en Melora Hardin (The Office).

De serie is deels gebaseerd op de carrière van Joanna Coles, die meerdere functies bij het tijdschrift Cosmopolitan heeft gehad, waaronder commercieel directrice en hoofdredacteur.

Video on youtube


De serie is vanaf 1 maart te streamen bij Netflix. Hoeveel seizoenen er beschikbaar zullen zijn is onbekend. Er zijn tot op heden vier seizoenen uitgezonden.
Vorige aflevering
I Expect You to Have Adventures
I Expect You to Have Adventures
05x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Bold Type