The Bold Type

8.2 / 10
41 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Bold Type vanaf maart te streamen bij Netflix

Netflix-gebruikers opgelet: als je overweegt een Videoland- of Amazon Prime abonnement te nemen zodat je The Bold Type kunt kijken, dat hoef je niet te doen! De dramedy is vanaf maart ook op Netflix te zien.

In The Bold Type wordt een drietal millennials gevolgd, dat werkzaam is in New York voor het fictieve tijdschrift, genaamd Scarlet. Dit kan natuurlijk niet zonder dat daar flink wat drama bij komt kijken. Zo heeft Sutton Brady (Meghann Fahy) een affaire met één van de leden van het bestuur van het tijdschrift en treft Kat Edison (Aisha Dee, Chasing Life) een lesbische fotografe. Voor Jane Sloan (Katie Stevens) loopt het allemaal wat minder romantisch, zij dient een artikel te schrijven over haar ex-vriend. Andere castleden zijn onder andere Dan Jeannotte (Good Witch) en Melora Hardin (The Office).

De serie is deels gebaseerd op de carrière van Joanna Coles, die meerdere functies bij het tijdschrift Cosmopolitan heeft gehad, waaronder commercieel directrice en hoofdredacteur.De serie is vanaf 1 maart te streamen bij Netflix. Hoeveel seizoenen er beschikbaar zullen zijn is onbekend. Er zijn tot op heden vier seizoenen uitgezonden.
Vorige aflevering
Not Far from the Tree
Not Far from the Tree
04x16
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Gisteren, 09:00
Vreemde maand, februari. We konden massaal het ijs op, sneeuwpoppen maken, skiën of een andere wintersport beoefenen. Maar we konden ook heerlijk van het lentezonnetje genieten, massaal met zijn alle naar het bos of strand.
maandag, 14:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
1