Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Big Door Prize na twee seizoenen door Apple TV+ gecanceld

Chris O'Dowd en de bewoners van Deerfield komen niet terug voor nieuwe avonturen.

The Big Door Prize vertelt het verhaal van een klein stadje dat voor altijd verandert wanneer er een mysterieuze machine in de winkel verschijnt die belooft het ware levenspotentieel van elke inwoner te onthullen.

Apple TV+ heeft ervoor gekozen de serie niet te vernieuwen met een derde seizoen. De serie, die al vroeg in april 2023 een tweede seizoen kreeg, komt van David West Read.

The Big Door Prize

Met O'Dowd in de hoofdrol als Dusty Hubbard, een schijnbaar tevreden, vrolijke familieman en leraar op een middelbare school, die ziet hoe iedereen om hem heen hun levenskeuzes en ambities opnieuw evalueert - gebaseerd op de afdrukken van de machine - en gedwongen wordt om zich af te vragen of hij echt zo gelukkig is als hij ooit dacht.

Terwijl hij sceptisch blijft over de machine, geniet zijn vrouw Cass (Gabrielle Dennis) van de droom dat er iets groters voor haar is. Zoals veel bewoners van Deerfield heeft het stel een relatief veilig, ongecompliceerd leven geleid, tot de komst van de Morpho-machine. Dat staat echter allemaal op het punt te veranderen wanneer de gemeenschap gedwongen wordt zich te verzoenen met hun onvervulde prestaties in een streven naar een betere toekomst.

Seizoen twee van The Big Door Prize eindigde, zoals veel gecancelde series, met een cliffhanger.

De serie had ook Ally Maki, Josh Segarra, Damon Gupton, Crystal Fox, Djouliet Amara en Sammy Fourlas in de hoofdrollen.

The Big Door Prize werd geproduceerd door Skydance Television en CJ ENM/Studio Dragon. Read was showrunner en uitvoerend producent samen met David Ellison, Dana Goldberg, Miky Lee, Young Kyu Kim, Hyun Park, Bill Bost en Sarah Walker.
Vorige aflevering
Deercoming
Deercoming
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Big Door Prize