Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Apple TV's The Big Door Prize krijgt vroege vernieuwing voor tweede seizoen

The Big Door Prize is pas vorige week in première gegaan, maar Apple TV+ heeft de comedyserie al verlengd voor een tweede seizoen.

De serie, gebaseerd op de gelijknamige roman van M.O. Walsh, vertelt het verhaal van een klein stadje dat voor altijd verandert wanneer een mysterieuze machine in de winkel verschijnt en belooft het ware levenspotentieel van elke inwoner te onthullen.

Chris O'Dowd, Gabrielle Dennis, Ally Maki, Josh Segarra, Damon Gupton, Crystal Fox, Djouliet Amara en Sammy Fourlas spelen de hoofdrollen.

The Big Door Prize

Dusty Hubbard (O'Dowd), een schijnbaar tevreden, vrolijke familieman en leraar op een middelbare school, ziet hoe iedereen om hem heen zijn levenskeuzes en ambities heroverweegt, gebaseerd op de uitdraaien van de machine, en wordt gedwongen zich af te vragen of hij werkelijk zo gelukkig is als hij ooit dacht. Terwijl hij sceptisch blijft over de machine, geeft zijn vrouw Cass (Dennis) zich over aan de droom dat er iets groters voor haar is. Zoals veel bewoners van Deerfield heeft het echtpaar een relatief veilig, ongecompliceerd leven geleid, tot de komst van de Morpho-machine. Dat alles staat echter op het punt te veranderen wanneer de gemeenschap gedwongen wordt zich te verzoenen met hun onvervulde prestaties in het streven naar een betere toekomst.

The Big Door Prize steeg na de wereldwijde première naar de Rotten Tomatoes Certified Fresh status en kreeg lovende kritieken op Apple TV+, en werd geprezen als "tot nadenken stemmend", "hilarisch" en "een van de beste comedy debuten in jaren".

Elke woensdag is er een nieuwe aflevering van The Big Door Prize. Het tweede seizoen van The Big Door Prize wordt geproduceerd door Skydance Television en is nu in productie.

"We zijn zo dankbaar voor het publiek over de hele wereld dat de vreemde kleine hoop en dromen van onze Deerfield-bewoners al heeft omarmd, en we kunnen niet enthousiaster zijn over waar we ze in seizoen twee heen willen brengen", aldus bedenker David West Read. "Dankzij onze partners bij Apple TV+ en Skydance hebben we een ongelooflijke kans om de magie en mysteries van The Big Door Prize te blijven opbouwen met deze werkelijk opmerkelijke ensemble cast."

The Big Door Prize

The Big Door Prize wordt geproduceerd door Skydance Television en CJ ENM/Studio Dragon. Read is showrunner en uitvoerend producent. David Ellison en Dana Goldberg zijn de uitvoerende producenten voor Skydance Television, Miky Lee, Young Kyu Kim en Hyun Park produceren voor CJ ENM/Studio Dragon, met Bill Bost en Sarah Walker. Anu Valia (She-Hulk: Attorney at Law), Molly McGlynn (Grown-ish), Todd Biermann (It's Always Sunny in Philadelphia), Jenée LaMarque (Dead to Me) en Declan Lowney (Ted Lasso) regisseren de serie in het eerste seizoen."

The Big Door Prize blijft zijn eerste seizoen van tien afleveringen uitzenden tot woensdag 17 mei. Een premièredatum voor seizoen twee wordt later bekendgemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Deerfest (2)
Deerfest (2)
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Big Door Prize