Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Apple TV's The Big Door Prize

The Big Door Prize heeft zijn premièredatum. Apple TV+ onthulde dat de comedyserie van David West Read in maart te zien is.

The Big Door Prize start op woensdag 29 maart met drie afleveringen. De resterende zeven afleveringen van het seizoen worden één per week uitgebracht, tot de finale op 17 mei wordt uitgezonden.

Met in de hoofdrollen Chris O'Dowd (Get Shorty), Gabrielle Dennis (S.W.A.T. (2017)), Ally Maki (Marvel's Cloak & Dagger), Josh Segarra (Arrow), Damon Gupton (The Last Days of Ptolemy Grey), Crystal Fox (Big Little Lies), Djouliet Amara (Devil in Ohio) en Sammy Fourlas in zijn seriedebuut, is de comedyserie gebaseerd op het boek van MO Walsh.

De serie vertelt het verhaal van een klein stadje en wat er gebeurt als er een mysterieuze machine verschijnt die de bewoners, in voor- en tegenspoed, vertelt waar hun ware potentieel ligt.

The Big Door Prize

Apple TV+ onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

"Apple TV+ heeft vandaag aangekondigd dat The Big Door Prize, de karaktergedreven comedyserie van Emmy Award-winnaar David West Read (Schitt's Creek) op woensdag 29 maart zijn wereldwijde debuut maakt. De nieuwe comedyserie van tien afleveringen van een half uur, met een ensemblecast onder leiding van Chris O'Dowd en Gabrielle Dennis, Ally Maki, Josh Segarra, Damon Gupton, Crystal Fox, Djouliet Amara en Sammy Fourlas, debuteert met de eerste drie afleveringen op woensdag 29 maart, gevolgd door elke woensdag een nieuwe aflevering tot en met 17 mei.

The Big Door Prize, gebaseerd op de gelijknamige roman van M.O. Walsh, vertelt het verhaal van een klein stadje dat voor altijd verandert wanneer een mysterieuze machine in de winkel verschijnt en belooft het ware levenspotentieel van elke inwoner te onthullen.

Dusty Hubbard (O'Dowd), een schijnbaar tevreden, vrolijke familieman en leraar op een middelbare school, ziet hoe iedereen om hem heen zijn levenskeuzes en ambities heroverweegt - gebaseerd op de afdrukken van de machine - en wordt gedwongen zich af te vragen of hij werkelijk zo gelukkig is als hij ooit dacht. Terwijl hij sceptisch blijft over de machine, geeft zijn vrouw Cass (Dennis) zich over aan de droom dat er iets groters voor haar is. Zoals veel bewoners van Deerfield heeft het echtpaar een relatief veilig, ongecompliceerd leven geleid, tot de komst van de Morpho-machine. Dat alles staat echter op het punt te veranderen wanneer de gemeenschap gedwongen wordt zich te verzoenen met hun onvervulde verworvenheden in het streven naar een betere toekomst.

The Big Door Prize wordt geproduceerd door Skydance Television en CJ ENM/Studio Dragon. Read is showrunner en uitvoerend producent. David Ellison en Dana Goldberg zijn de uitvoerende producenten voor Skydance Television. Miky Lee, Young Kyu Kim en Hyun Park produceren voor CJ ENM/Studio Dragon, Bill Bost en Sarah Walker.

Anu Valia (She-Hulk: Attorney at Law), Molly McGlynn (Grace and Frankie), Todd Biermann (Mythic Quest: Raven's Banquet), Jenée LaMarque (Dead to Me) en Declan Lowney (Ted Lasso) regisseren de serie."
Video on youtube
Vorige aflevering
Power & Energy
Power & Energy
02x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Big Door Prize