Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

FX geeft officiële trailer vrij voor The Bear seizoen drie

In de trailer staat Carmy (Jeremy Allen White) in zijn constante hoge adrenaline te pushen voor perfectie in zijn nieuwe restaurant.

"Als het niet perfect is, gaat het niet [de keuken] uit", zegt Carmy in de trailer. Carmy biedt Sydney (Ayo Edebiri) ook een partnerschap in het restaurant aan, "zodat jij mij kunt pushen en ik jou."

Bekijk de nieuwe trailer onderaan dit nieuwsbericht.

The Bear

De Emmy-winnende serie The Bear seizoen drie is vanaf donderdag 27 juni te streamen, onthulde FX voor het komende seizoen van de FX on Hulu-serie.

Alle tien afleveringen van seizoen drie zullen in één keer verschijnen. Seizoen drie is ook vanaf 27 juni exclusief te zien op Disney+ in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Gibraltar, de Balkan, Singapore, Hongkong en de Filippijnen, en zal op een later tijdstip beschikbaar zijn op Disney+ in alle andere gebieden.

Toen we Carmy voor het laatst zagen in de finale van seizoen twee, zat hij opgesloten in een inloopkoelkast tijdens de Friends and Family Night van het restaurant.

Seizoen drie volgt Carmen 'Carmy' Berzatto (White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) en Richard 'Richie' Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) terwijl ze doen wat nodig is om The Bear, hun rundvleeskraam omgetoverd tot restaurant, naar het hoogste niveau te tillen, terwijl ze hun best doen om gewoon in zaken te blijven. Het is elke dag een verloren strijd in de restaurant-business. Carmy zet zichzelf meer dan ooit onder druk en eist uitmuntendheid van zijn personeel, dat zijn best doet om zijn intensiteit te evenaren.

Hun zoektocht naar culinaire uitmuntendheid stuwt het team naar nieuwe niveaus en benadrukt de band die het restaurant bij elkaar houdt. Naarmate het team groter wordt, streeft elk lid naar een hoger serviceniveau binnen zijn rol. In de restaurantbranche sta je nooit op vaste grond en met dat steeds veranderende landschap komen nieuwe uitdagingen en kansen. Onze chef-koks hebben geleerd dat elke seconde telt, maar dit seizoen zullen we zien of ze hebben wat nodig is om het tot morgen te redden.

Zoals in maart al werd bericht, hebben meerdere bronnen bevestigd dat The Bear stilletjes is vernieuwd met een vierde seizoen en dat de opnames in Chicago zullen plaatsvinden. FX weigerde commentaar.

The Bear is gecreëerd door Christopher Storer en heeft ook Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas en Matty Matheson in de hoofdrollen, met Oliver Platt en Molly Gordon in terugkerende rollen.

Storer produceert samen met Joanna Calo, die co-showrunner is en regisseert, samen met Josh Senior, Cooper Wehde, Tyson Bidner, Matty Matheson en Hiro Murai. Courtney Storer is co-uitvoerend producent en culinair producent. De serie wordt geproduceerd door FX Productions.

Het eerste seizoen van The Bear won tien Emmy's, waaronder voor Outstanding Comedy en Outstanding Writing. Seizoen twee won Golden Globes voor Beste Televisieserie, Musical of Komedie. The Bear is twee jaar achter elkaar uitgeroepen tot AFI Television Program of the Year en verdiende de prijs voor de serie bij de Critics Choice Awards, met ook overwinningen voor White, Edebiri en Moss-Bachrach.
Video on youtube
Vorige aflevering
Forever
Forever
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
18 jun 2024 17:49 -
Heb er weer veel zin in!
Reageer
The Bear