The Bear

7.9 / 10
28 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

The Bear komt in juni terug voor een tweede seizoen

FX's The Bear keert in juni terug naar Hulu. De startmaand werd onthuld in een teaser voor seizoen twee tijdens de 95e jaarlijkse Academy Awards.

De teaser wijst op een wedergeboorte van The Original Beef of Chicagoland, het iconische familierestaurant dat centraal staat in het verhaal. Aan het einde van het eerste seizoen sloot Jeremy Allen White's Carmy The Beef om een nieuw restaurant te openen.

"Het is geen heropening, het is een wedergeboorte", luidt het bijschrift van FX bij de korte trailer.

The Bear volgt Carmen 'Carmy' Berzatto (White), een jonge chef-kok uit de fine dining wereld, die thuiskomt in Chicago om zijn familie broodjeszaak, The Original Beef of Chicagoland, te runnen na een hartverscheurende dood in zijn familie. Een wereld verwijderd van wat hij gewend is, moet Carmy een evenwicht zien te vinden tussen de zielverpletterende realiteit van een klein bedrijf, zijn wilskrachtige en recalcitrante keukenpersoneel en zijn gespannen familierelaties, dit alles terwijl hij worstelt met de gevolgen van de zelfmoord van zijn broer.

The Bear

Hoewel een exacte datum vooralsnog geheim wordt gehouden, is wel bekend gemaakt dat seizoen twee wordt uitgebreid van acht naar tien afleveringen.

White speelt samen met Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce en Liza Colón-Zayas.

De serie is gemaakt door Christopher Storer, die ook als uitvoerend producent optreedt, samen met Joanna Calo, Hiro Murai en Nate Matteson van Super Frog en Josh Senior, met Tyson Bidner als producent en Matty Matheson als coproducent. De serie wordt geproduceerd door FX Productions.

Hoofdrolspeler White verdiende onlangs een Golden Globe voor Best Actor in a TV Comedy Series voor zijn vertolking van Carmy.
Video on youtube
Vorige aflevering
Braciole
Braciole
01x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_SLP
14 maa 2023 14:08 -
Heel veel zin in seizoen 2!
Reageer

Laatste nieuws

The Bear