Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen FX-serie The Bear verschijnt deze zomer

FX's hit-serie The Bear keert begin deze zomer terug met een uitbreiding van acht naar tien afleveringen.

The Bear volgt Carmen "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White), een jonge chef-kok uit de 'fine dining'-wereld, die na een hartverscheurend sterfgeval in zijn familie naar Chicago terugkeert om zijn broodjeszaak - The Original Beef of Chicagoland - te runnen. Een wereld verwijderd van wat hij gewend is, moet Carmy een evenwicht vinden tussen de zielverpletterende realiteit van een klein bedrijf, zijn wilskrachtige en recalcitrante keukenpersoneel en zijn gespannen familierelaties, dit alles terwijl hij worstelt met de impact van de zelfmoord van zijn broer.

White verdiende onlangs een Golden Globe voor Best Actor in a Television Comedy Series voor zijn vertolking van Carmy.

The Bear

De bedenker en uitvoerend producent Christopher Storer bleef meestal in het ongewisse over wat de fans kunnen verwachten van de tweede serie, maar hij deelde een klein beetje informatie:

"Ik weet dat dit klinkt alsof ik de vraag uit de weg ga, maar een deel van de reden waarom ik de serie überhaupt wilde maken, was dat ik waarschijnlijk ongezond geobsedeerd raakte door de tijd, wat voor onrust zorgde," deelde hij.

"En er is geen betere omgeving dan een restaurant voor de druk daarvan. In seizoen twee zie je ze een restaurant bouwen," vervolgde hij. "Ze denken dat ze op een gezonde plek beginnen zoals veel andere bedrijven, maar het zorgt gewoon elke dag voor dezelfde hoeveelheid problemen en dezelfde hoeveelheid hoofdpijn. We zien dus dat ze op verschillende manieren moeten bijspringen. In sommige opzichten zullen ze terugvallen, maar hopelijk komen ze uiteindelijk weer bij elkaar om de zaak op een zeer specifieke datum te openen."

The Bear is gecreëerd door Christopher Storer, die ook als uitvoerend producent optreedt samen met Joanna Calo, Hiro Murai en Nate Matteson van Super Frog en Josh Senior, met Tyson Bidner als producent en Matty Matheson als co-producent. De serie wordt geproduceerd door FX Productions.

Een exacte startdatum voor het tweede seizoen wordt later bekendgemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Bear
The Bear
02x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_SLP
16 jan 2023 03:00 -
Ben heel benieuwd naar seizoen 2! En naast de Golden Globe heeft Jeremy Allen White zojuist óók de Critics Choice Award voor Best Actor in a Comedy Series ontvangen :)
Reageer
The Bear