Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie The Bay door ITV vernieuwd met een vijfde seizoen

Fans van The Bay kunnen opgelucht ademhalen nu het misdaaddrama van ITV is vernieuwd met seizoen vijf, iets meer dan drie maanden nadat het vierde seizoen begon.

De serie speelt zich af in Morecambe Bay en volgt familieverbindingsofficier Jenn Townsend (Marsha Thomason) die, samen met haar toegewijde MIU-team, elk seizoen een nieuwe misdaad moet onderzoeken.

Het vierde seizoen draaide om de schokkende en verdachte dood van een jonge moeder van vier kinderen in wat een gerichte brandstichting leek te zijn, maar het daaropvolgende onderzoek bracht geheimen en leugens aan het licht.

The Bay (2019)

Volgens de synopsis zal het komende vijfde seizoen een zaak bevatten die zich richt op het emotioneel complexe leven van een verdeeld gezin. Met de vader en moeder van het slachtoffer in scheiding, moeten Jenn Townsend en het MIU-team heel voorzichtig te werk gaan om de hele familie erbij te houden.

De opnames van seizoen vijf beginnen later in 2023 en er wordt nog meer castingnieuws bekendgemaakt.

Over de vernieuwing van het vijfde seizoen zei het hoofd drama van ITV, Polly Hill: "We zijn verheugd om terug te keren naar Morecambe voor nog een seizoen van The Bay. De serie is een groot succes voor ITV en we zijn Catherine Oldfield, Daragh Carville en het team van Tall Story Pictures dankbaar voor het blijven creëren van meeslepende verhalen en personages."

Catherine Oldfield, uitvoerend producent bij Tall Story Pictures, voegde daaraan toe: "Daragh en ik zouden niet blijer kunnen zijn om met Marsha en het team terug te keren naar Morecambe voor een nieuwe zaak. We houden van het maken van de serie en we zijn dan ook verheugd om nog een seizoen te produceren voor ITV en kijkers in binnen- en buitenland."

De premièredatum voor The Bay seizoen vijf wordt later bekend gemaakt.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
04x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Bay (2019)