Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen derde seizoen voor The Arrangement (2017)

Na twee seizoenen met elk tien afleveringen is het over en uit voor de E! dramaserie The Arrangement (2017).

The Arrangement (2017) volgde Megan Morrison (Christine Evangelista), een jonge beeldschone actrice, die auditie doet voor een vrouwelijke hoofdrol in een zomer blockbuster-film. Ze wordt hierbij de tegenspeler van Kyle West (Josh Henderson), één van de beste acteurs in actiefilms.

De dramaserie ging in maart 2017 in première bij E! en een maand later werd de serie al vernieuwd met een tweede seizoen. Op 13 mei 2018 werd, de nu, allerlaatste aflevering uitgezonden.

Een woordvoerder van E! verklaarde: “Tijdens twee seizoenen heeft de E! gescripte serie The Arrangement (2017) de kijker meegenomen in de wereld van een A-list filmster met geheimen, schandalen en romantiek. Ondanks dat we hebben besloten niet verder te gaan met de serie, zijn we de cast, crew en productie-partners ongelofelijk dankbaar.”


Het eerste seizoen startte met 848.000 kijkers, het tweede seizoen eindigde met 432.000 kijkers gemiddeld. Op MijnSerie staan twee recensies over het eerste seizoen. In sommige andere recensie werd zelf beweerd dat het verhaal geïnspireerd werd door Scientology en de realitie tussen Tom Cruise en Katie Holmes. Dit is nooit bevestigd door de makers of E!

Vind jij het jammer dat The Arrangement (2017) is gecanceld?


Embed from Getty Images
(L) Christine Evangelista en (R) Josh Henderson
Vorige aflevering
Suite Revenge
Suite Revenge
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
30 Mei 2018 13:23 -
Jammer, ik vond het een leuke serie.
Reageer
The Arrangement (2017)