Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

The Arrangement (2017) krijgt een tweede seizoen

The Arrangement (2017) krijgt een tweede seizoen. Dat maakten de hoofdrolspelers Josh Henderson en Christine Evangelista bekend tijdens een uitzending van NBC Today. Het eerste seizoen, dat speciaal gemaakt is voor de entertainmentzender E!, is immens populair. Josh Henderson zei: "Mensen over de hele wereld smullen van de verhalen over de showwereld en de mensen die erin leven. Een serie over die wereld maken, maakt dat mensen verslaafd raken aan de serie en de showbizzwereld."

Naast Josh Henderson en Christine Evangelista zullen ook Michael Vartan en Lexa Doig terugkeren voor het tweede seizoen. Dat seizoen zal tien afleveringen bevatten. In het tweede seizoen wordt niet alleen dieper ingegaan op het liefdesverhaal van Kyle West en Megan Morrison, ook zal Terence Anderson terugkeren, de leider van the Institute of the Higher Mind. Er zal meer bekend worden over de relatie die Kyle en Megan hebben met dit instituut.

In The Arrangement (2017) krijgt beginnend actrice Megan Morrison tien miljoen dollar aangeboden als ze een regeling aangaat met wereldster Kyle West. Eigenlijk deed ze alleen auditie voor de rol als zijn tegenspeelster. Nu moet ze de rol spelen van zijn vriendin. Dit zorgt voor de nodige conflicten en niet alleen met elkaar. Ook de pers smult van het nieuwe liefdeskoppel en van de geheimen die ze beiden met zich meedragen.

Ben jij blij met deze vernieuwing?

Vorige aflevering
Suite Revenge
Suite Revenge
02x10
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Arrangement (2017)