The Arabian Nights Adventures of Sinbad

7.1 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/52afleveringen/1975 - 1978 
NetwerkFuji Television
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19751978 (Beëindigd)
Genres:Animatie
The Arabian Nights Adventures of Sinbad is een Japanse animatieserie van de zender Fuji Television. De serie ging in première op 21 september 1975.

De serie gaat over de kleine Sinbad, die meer dan 1200 jaar geleden leefde in Bagdad, de grootste stad van Arabië. Hij heeft geen broertjes of zusjes en gaat meestal mee met zijn vader die handelaar is in kruiken. Zijn beste vriend is Hassan die water verkoopt op de markt. Samen met hem haalt hij heel wat kattenkwaad uit. Zo sluipen ze op een avond het koninklijk paleis binnen om te kijken naar de acrobaten die er optreden. Hierdoor wordt Sinbad erg nieuwsgierig naar de wereld buiten Bagdad.

Op een dag komt oom Ali, die zeevaarder is, op bezoek en krijgt hij de pratende raaf Sheila cadeau. Als oom Ali terug vertrekt met zijn schip, sluipt Sinbad aan boord. Hij laat een briefje achter voor zijn ouders waarin staat dat hij nu eindelijk maar eens de wereld wil gaan ontdekken. Dat is meteen het begin van allerlei avonturen die hij met Sheila op zijn reizen langs vreemde landen en over grote zeeën zal beleven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 52

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Arabian Nights Adventures of Sinbad.

Vergelijkbare series