The Alienist

7.6 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Alienist: Angel of Darkness krijgt releasedatum

Het tweede seizoen van The Alienist, met als ondertitel Angel of Darkness, zal in juli te zien zijn bij TNT.

In augustus 2018 maakte Mijnserie al bekend dat The Alienist een tweede seizoen zou krijgen. Het tweede seizoen vertelt echter wel een ander verhaal. TNT heeft nu eindelijk de releasedatum voor het The Alienist: Angel of Darkness bekend gemaakt. Castleden die terugkeren in seizoen twee zijn onder andere Dakota Fanning, Luke Evans, Daniel Brühl, Douglas Smith en Matthew Shear. Nieuwe namen zijn Melanie Field en Rosy McEwen.In Angel of Darkness heeft Sara (Fanning) haar eigen detectivebureau geopend en krijgt ze te maken met een gloednieuwe case. Samen met Kreizler (Brühl) en Moore (Evans) gaat ze op zoek naar Ana Linares, de gekidnapte baby van een Spaanse consulair. Het verhaal speelt zich in het New York van de negentiende eeuw. The Alienist: Angel of Darkness verschijnt wekelijks op TNT vanaf 26 juli.

Het eerste seizoen van The Alienist was een groot succes. In Nederlands is het eerste seizoen te zien op Netflix. Of en wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Vorige aflevering
Better Angels
Better Angels
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00