The Afterparty

-
30 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Afterparty nieuwe serie bij Apple TV+

The Afterparty komt naar Apple TV+ en de streamingdienst heeft een teaser-trailer uitgebracht.

Apple TV+ heeft in een persbericht meer onthuld over de aankomende serie.

Apple TV+ heeft vandaag de teaser-trailer uitgebracht voor de nieuwe langverwachte komedieserie over moordmysterie, The Afterparty van Academy Award-, BAFTA- en Golden Globe Award-winnaars Chris Miller en Phil Lord (HOOPS, Bless The Harts). De serie van acht afleveringen gaat in januari 2022 wereldwijd in première op Apple TV+.


Phil Lord en Chris Miller

"Dit is een van de meest verrassende, originele en leuke projecten die we ooit hebben gemaakt", aldus Lord en Miller. “Ons doel was om een ​​komisch whodunnit-verhaal op een nieuwe en spannende manier te vertellen. Door elke aflevering zijn eigen unieke manier van vertellen te geven, konden we acht duidelijk verschillende, maar onderling verbonden films maken die benadrukken hoe ieders persoonlijke perspectief en vooroordelen bepalen hoe zij de wereld zien.”

The Afterparty bevat een geweldige cast met onder meer Tiffany Haddish (The Last O.G.), Sam Richardson (Veep), Zoë Chao (Love Life), Ben Schwartz (Space Force), Ike Barinholtz (The Mindy Project), Ilana Glazer (Broad City), Jamie Demetriou (Fleabag), Dave Franco (Easy) en John Early (Search Party).

The Afterparty , gecreëerd en geregisseerd door Miller, draait om een ​​moordmysterie tijdens een reünie van een middelbare school. Elk van de acht afleveringen bevat een hervertelling van dezelfde nacht, verteld vanuit het perspectief van een ander personage, elk met zijn eigen unieke visuele stijl en filmgenre die passen bij de persoonlijkheid van de verteller.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Afterparty