The 8th Son? Are You Kidding Me?

8,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
The 8th Son? Are You Kidding Me? is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 2 april 2020.

Shingo Ichinomiya, een 25-jarige man die bij een stevig bedrijf werkt en denkt aan de drukke werkdag van morgen, gaat slapen. Toen hij echter wakker werd, bevond hij zich in een kamer die hem onbekend was en realiseerde hij zich dat hij zich in een 6-jarig lichaam bevindt en zijn lichaam en geest overneemt. Al snel leert hij uit de herinneringen van de jongen dat de jongen werd geboren als het jongste kind van een arm adellijk gezin dat in een achterland woonde. Omdat hij geen administratieve vaardigheid heeft, kan hij niets doen om het uitgestrekte land van zijn familie te beheren. Gelukkig is hij gezegend met een zeer zeldzaam talent, het talent van magie. Helaas, hoewel zijn talent welvaart voor zijn gezin kon brengen, bracht het in zijn situatie alleen maar rampspoed. Dit is het verhaal van de jongen, Wendelin Von Benno Baumeister, die zijn eigen pad opent in een harde wereld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The 8th Son? Are You Kidding Me?.