That ’90s Show

7.2 / 10
22 min
Comedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor comedyserie That '90s Show bij Netflix

That '90s Show heeft eindelijk een premièredatum. Netflix heeft daarnaast een trailer vrijgegeven waarin de komst van de comedyserie wordt voorgesteld.

Het eerste seizoen van That '90s Show zal tien afleveringen tellen. In het verhaal krijgen Red (Kurtwood Smith) en Kitty (Debra Jo Rupp) te maken met een nieuwe generatie tieners als de dochter van Eric en Donna (Callie Haverda) op bezoek komt voor de zomer. De rest van de cast bestaat uit Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Donovan, Reyn Doi en Sam Morelos. Andere leden van de oorspronkelijke cast worden ook verwacht.

Het vervolg op That '70s Show (foto) verschijnt op donderdag 19 januari.

That 70's Show

Netflix heeft in een persbericht meer onthuld over de komende serie.

"Het is 1995 en Leia Forman is wanhopig op zoek naar wat avontuur in haar leven of op zijn minst een beste vriend die niet haar vader is. Wanneer ze in Point Place aankomt om haar grootouders, Red en Kitty, te bezoeken, vindt Leia wat ze zoekt naast de deur wanneer ze de dynamische en rebelse Gwen ontmoet. Met de hulp van Gwen's vrienden, waaronder haar lieve broer Nate, zijn slimme, doelgerichte vriendin Nikki, de sarcastische en inzichtelijke Ozzie en de charmante Jay, realiseert Leia zich dat het avontuur daar kan gebeuren, net als bij haar ouders al die jaren geleden. Opgewonden om zichzelf opnieuw uit te vinden, overtuigt ze haar ouders om haar deze zomer te laten blijven. Met een kelder vol tieners is Kitty blij dat het Forman huis nu een thuis is voor een nieuwe generatie en Red is, nou ja...Red.

In That '90s Show spelen Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Donovan, Reyn Doi en Sam Morelos. Ook de makers van de originele serie, That '70s Show, Bonnie en Terry Turner keren terug naar Point Place - dit keer met hun dochter Lindsey Turner - showrunner/uitvoerend producent Gregg Mettler, en uitvoerend producenten Marcy Carsey en Tom Werner. Bij de serie zijn Jessica Goldstein en Chrissy Pietrosh toegevoegd.

Kurtwood Smith (The Dropout) is Red. Een klassieker raakt nooit uit de mode. Als de nieuwe kinderen de oude Red tevoorschijn halen, zorgt de veer in Red's stap ook voor een veer in Kitty's!

Debra Jo Rupp (The Ranch) speelt Kitty. Met de nieuwe generatie gaat er een hele nieuwe wereld voor Kitty open en ze voelt zich helemaal thuis. Het is nog nooit zo cool geweest om Kitty te zijn.

That ’90s Show
Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp als Red en Kitty Forman (foto).

Callie Haverda (Shut Eye) is te zien als Leia Forman. Slim als haar moeder, onhandig als haar vader, Leia snakt naar avontuur. Ze weet alleen niet precies waar of hoe ze moet beginnen. Tot ze een beste vriendin ontdekt op de meest onwaarschijnlijke plaats: naast het huis van haar grootouders in Point Place.

Ashley Aufderheide (Emergence) is Gwen. Het leven wordt interessanter voor Leia als ze deze Riot Grrrl ontmoet. Gwen is loyaliteit, rebellie en liefde, een dynamische krachtpatser en de officieuze leider van de nieuwe generatie jongeren in Point Place.

Maxwell Donovan (Gabby Duran & the Unsittables) speelt de rol van Nate. Wanneer je Nate voor het eerst ontmoet lijkt hij een grote, domme atleet... maar hij is eigenlijk niet zo atletisch. Nate heeft een groot hart en het is moeilijk te zeggen van wie hij meer houdt: zijn vriendin, zijn beste vriend of zijn oude busje.

Mace Coronel (Wireless) is als Jay charmant en flirterig - althans, dat probeert hij. Het komt er niet altijd goed uit. Hij vindt zichzelf een diepe denker, niemand anders doet dat.

Reyn Doi (S.W.A.T. (2017)) speelt Ozzie. Iedereen houdt van Ozzie. Hij is inzichtelijk, sarcastisch en heeft een perspectief dat zijn leeftijd overtreft. Ozzie is homoseksueel en ongeduldig op de wereld omdat die hem niet zo accepteert als zijn vrienden.

Sam Morelos is in haar seriedebuut te zien als Nikki. Nikki is geconcentreerd, slim en gedreven. Ze benadert het onderhouden van haar GPA met dezelfde energie die een MMA-vechter naar een kooi-wedstrijd brengt. Ze kan zich echt ontspannen als ze bij haar vriend Nate en zijn vrienden is, ook al lacht ze soms niet met hen, maar óm hen.

Andrea Anders (Cruel Summer) tenslotte is Sherri. Deze alleenstaande moeder van Nate en Gwen is warm en ongecompliceerd. Ze gaat door het leven in een staat van "vrij zeker" - vrij zeker dat de kinderen hebben gegeten, vrij zeker dat er benzine in de auto zit... Als Leia vriendschap sluit met haar kinderen, sluit Sherri vriendschap met Red en Kitty, en hun koffie, en hun bank, en hun advies."
Video on youtube
Vorige aflevering
Kids in America
Kids in America
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Faceman
02 dec 2022 22:42 -
Kitty en Red weer terug. Erg benieuwd of Red net zo grof is als in het origineel.
Reageer
That ’90s Show