Terra Nova

7.6 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vaste cast Terra Nova steeds duidelijker

Deze week is bekend geworden dat de Britse acteur Rod Hallett, bekend van zijn rol als Sir Richard Rich in The Tudors, onderdeel zal gaan uitmaken van de vaste cast van Terra Nova.

In deze nieuwe dramaserie ondergaan Jim Shannon (Jason O'Mara), zijn vrouw Elisabeth (Shelley Conn) en hun kinderen een reis de ze terugbrengt naar de prehistorie. Deze reis is een onderdeel van een experiment om de mensheid te kunnen redden. Hallet zal de rol van de charmante en zelfverzekerde Dr. Malcolm Wallece op zich gaan nemen. In de strijd om de aandacht van Elisabeth zal hij een concurrent van Jim gaan worden.
Vorige aflevering
Resistance
01x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
21 mei 2011 16:34 -
Ben erg benieuwd naar deze serie!
Reageer
avatar_denman84
21 mei 2011 17:31 -
Samen met Alcatraz staat deze op dit momend ook bij mij bovenaan het lijstje met nieuwe series die dit najaar gaan komen.
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1