Temptation Island VIPS

7.5 / 10
50 min
Reality
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 2, Aflevering 9

Karma is a Bitch

De actie van Yasmin tijdens het spelletje truth or dare kent grote gevolgen wanneer Thomas beelden krijgt op zijn fotolijstje, hij neemt dan ook een drastische beslissing. De partners gaan deze middag opnieuw op singles dates met hun favoriete vrijgezellen en deze gaan voor sommige net iets te ver.
Gastrollen:
Geen gastrollen bekend
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
22 augustus 2019, 00:00
Reacties (2)
avatar_anonymous
23 aug 2019 17:14 - 22 sep 2021 04:49
kan hem niet kijken......
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
23 aug 2019 19:29
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben.

De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders!
Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer!

Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer
Temptation Island VIPS