Tell Me Lies

7.3 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Tell Me Lies door Hulu vernieuwd met tweede seizoen

Tell Me Lies keert terug. Hulu heeft het relatiedrama verlengd voor een tweede seizoen.

De serie, met Grace Van Patten en Jackson White in de hoofdrollen, is gebaseerd op de roman van Carol Lovering. De serie volgt een koppel in een giftige relatie die zich in de loop van acht jaar ontvouwt. Het eerste seizoen is te zien op Disney+.

Tell Me Lies

Hulu kondigde de verlenging van de serie aan in een persbericht:

"Hulu Originals dramaserie Tell Me Lies is vernieuwd voor een tweede seizoen.

Tell Me Lies volgt een tumultueuze maar bedwelmende relatie die zich in de loop van 8 jaar ontvouwt. Wanneer Lucy Albright en Stephen DeMarco elkaar ontmoeten op de universiteit, zijn ze op die vormende leeftijd waarop schijnbaar alledaagse keuzes leiden tot onherroepelijke gevolgen. Hoewel hun relatie begint als een typische campusromance, raken ze al snel verwikkeld in een verslavende verstrengeling die niet alleen hun leven, maar dat van iedereen om hen heen blijvend zal veranderen.

De cast van het eerste seizoen bestaat uit Grace Van Patten, Jackson White, Catherine Missal, Spencer House, Sonia Mena, Branden Cook, Benjamin Wadsworth en Alicia Crowder.

Meaghan Oppenheimer is uitvoerend producent en showrunner. Emma Roberts, Karah Preiss en Matt Matruski produceren voor hun Belletrist Productions, Laura Lewis en Stephanie Noonan voor Rebelle Media. Shannon Gibson en Sam Schlaifer produceren voor Vice Media's Refinery29. Jonathan Levine is ook uitvoerend producent. Carola Lovering is adviserend producent.

De verlenging komt terwijl Hulu Originals zich voorbereidt op de lancering van verschillende andere boek-naar-televisiebewerkingen, waaronder "Tiny Beautiful Things", "Washington Black", "Saint X" en "Interior Chinatown". "Tiny Beautiful Things" en "Saint X" zijn afkomstig van ABC Signature, terwijl "Washington Black" en "Interior Chinatown" van 20th Television zijn. 20th Television en ABC Signature vormen samen de Disney Television Studios."

Details over het tweede seizoen en een premièredatum worden in de toekomst bekendgemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Bedrooms Of Our Friends
The Bedrooms Of Our Friends
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tell Me Lies