Teen Mom: Young + Pregnant

7.8 / 10
43 min
Drama, Reality
Volg deze serie
7.8 / 10
3seizoenen/50afleveringen/2018 - heden
NetwerkMTV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2018 - heden
Genres:DramaReality
Netwerk:MTV
Teen Mom: Young + Pregnant is een Amerikaanse realityserie van de zender MTV. De serie ging in première op 12 maart 2018.

De levens van de zwangere tieners gaan zeker niet over rozen. Dit programma volgt de zwangere tienermoeders Ashley, Brianna, Jade, Kayla en Lexi.

Ashley was een echte party animal en haar leven veranderde compleet toen zij en haar vriend erachter kwamen dat ze zwanger is. Ze heeft constant ruzie met de moeder van haar vriend. Brianna is samen met transgender Danae, maar toen ze even uit elkaar waren werd ze zwanger van een oude bekende. Nu is ze weer samen met Danae. Jade is bang dat ze niet op haar ouders' steun kan rekenen tijdens de zwangerschap en wanneer het kindje geboren is en de zwangere tiener Kayla weet niet zeker of ze bij haar huidige vriend wil blijven. En last but not least: Lexi was populair, maar sinds haar zwangerschap wil niemand meer met haar omgaan in het kleine conservatieve stadje waar ze woont.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 31
Seizoen 2
0 / 18
Seizoen 3
0 / 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Teen Mom: Young + Pregnant.

Nieuws (2)

Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
28 sep 2019
Ook voor de maand oktober hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
28 sep 2018

Populaire reacties (1)

-
30 mei 2018
Deze serie is de 7800 serie die in de database van MijnSerie is gezet.