Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Het derde seizoen Ted Lasso mogelijk het laatste seizoen

De productie van seizoen drie van Ted Lasso is momenteel aan de gang in Groot-Brittannië en het zou wel eens het laatste seizoen van de serie kunnen zijn.

Co-ster en schrijver Brett Goldstein onthulde dat het komende seizoen wordt geschreven en gefilmd als het laatste seizoen. Goldstein zei het volgende over de Apple TV+ -serie: “We schrijven het zo. Het was gepland als drie. Spoiler alert: iedereen gaat dood. Het leuke van de serie, het gaat over mensen die proberen beter te worden. En dat is ongebruikelijk. Ons publieke discours [op sociale media] is verschrikkelijk. Het is nu normaal dat mensen vreselijk tegen elkaar zijn. Onze serie zou niet zo verfrissend moeten zijn als hij is - dat zegt meer over de wereld waarin het is uitgebracht. Ik heb veel meer verhalen over mensen die aardig zijn dan over mensen die een nachtmerrie zijn.”

Ted Lasso

Uitvoerend producent Bill Lawrence sprak dit weekend ook over Ted Lasso, hij zegt dat de beslissing om de serie te beëindigen of voort te zetten wordt overgelaten aan Jason Sudeikis en de producenten. De comedyserie, met onder andere ook Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Phil Dunster, Nick Mohammed en Sarah Niles in de cast volgt Lasso (Sudekis) terwijl hij een Brits professioneel voetbalteam coacht.

Er is nog geen startdatum aangekondigd voor het mogelijk allerlaatste derde seizoen van Ted Lasso.
Vorige aflevering
So Long, Farewell
So Long, Farewell
03x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ted Lasso