Ted Lasso

7.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Ted Lasso eind juli in première bij Apple TV+

Apple TV+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van Ted Lasso bekend gemaakt, daarnaast is er een teaser uitgebracht van het nieuwe seizoen.

Ted Lasso draait om een kleine universiteitsvoetbalcoach uit Kansas, genaamd Ted Lasso (Jason Sudeikis, The Last Man on Earth). Hij wordt ingehuurd om een ​​professioneel voetbalteam in Engeland te coachen. Voor het tweede seizoen voegt Sarah Niles (Catastrophe) zich bij de cast van de Amerikaanse komedieserie. Het tweede seizoen gaat 23 juli in première bij Apple TV+. Ondanks dat het tweede seizoen nog in première moet gaan, is de serie al vernieuwd met een derde seizoen.

Afgelopen Critics' Choice Television Award won Ted Lasso in alle categorieën waarvoor de serie genomineerd was, waaronder Beste komedieserie. Niet alleen bij Critics' Choice Television Award viel Ted Lasso in de prijzen. De komedieserie won ook awards bij Screen Actors Guild Award, Writers Guild Awards en Golden Globe Awards.

Vorige aflevering
The Hope That Kills You
The Hope That Kills You
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Canadese medische dramaserie Nurses (2020) is binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
Disney+ heeft een aantal premièredatums opgeschoven. Onder andere de première van Monsters at Work en Turner & Hooch.
Gisteren, 11:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2