Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Taxi Brooklyn stopt met rijden na één seizoen

De rit in New York is afgelopen voor Taxi Brooklyn, NBC heeft de serie na één seizoen gecanceld en zal dus niet terugkeren deze zomer.

Taxi Brooklyn is een procedurele actiekomedie waarin het lastige, nauw verbonden partnerschap tussen taxi chauffeur Leo Romba (Jacky Ido, Tropiques amers) en detective Cat Sullivan (Chyler Leigh, Grey’s Anatomy) van de NYPD centraal staat. Deze immigrant taxi chauffeur uit Marseille wordt chauffeur, insider op straat en officieuze partner. Andere castleden zijn; James Colby, Jose Zuniga, Jennifer Esposito, Bill Heck, Ally Walker en Raul Casso.

Taxi Brooklyn ging in première op 14 april 2014 met slechts 5,34 miljoen kijkers. En de cijfers werden daarna niet beter. De finale van de serie was op 12 mei en daarna bleef het heel erg stil bij NBC over het lot van deze serie. En dat op zich is al geen goed teken, zeker als de kijkers hoopten dat Taxi Brooklyn deze zomer zou terugkeren voor een tweede ritje.

Eind vorig jaar gaf uitvoerend producent Gary Scott Thompson al aan dat het er niet goed uitzag voor Taxi Brooklyn en dat de tijd steeds krapper werd, als een hint naar de contracten van de cast die toen af zouden lopen. Eerder dit jaar schreef hij: “Als de geschiedenis enig indicatie is, zullen we waarschijnlijk nooit een officieel woord krijgen over het lot van Taxi Brooklyn.”

Maar nu heeft NBC het toch officieel gemaakt en keert Taxi Brooklyn niet terug. Vind jij het jammer dat Taxi Brooklyn niet is vernieuwd?

Vorige aflevering
Revenge
Revenge
01x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_martenbernadette
25 aug 2015 22:32 -
heel jammer!!!!!!!!!!!!!!!
Reageer
avatar_sarlottje
03 apr 2017 21:16 -
Jammer!!
Reageer
Taxi Brooklyn