Tales of Zestiria the X

5,0 / 10
25 min
Fantasy, Avontuur, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5,0 / 10
2seizoenen/38afleveringen/2016 - 2017 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20162017 (Beëindigd)
Netwerk:Tokyo MX
Tales of Zestiria the X is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 10 juli 2016.

Sorey zijn menselijke jongeren die zijn opgegroeid onder de serafijnen, spirituele wezens die niet zichtbaar zijn voor de mens. Sorey gelooft in de folklore die zegt: "lang geleden was ieder mens in staat om de serafijnen te zien" en dromen van het ontrafelen van de oude mysterie voor de wereld een plek waar mensen en serafijnen samen in vrede kunnen leven.

Op een dag, bezoekt Sorey het menselijk kapitaal voor de allereerste keer. Hij raakt verwikkeld in een incident waarbij hij een heilige zwaard ingebed in een rots haalt en een herder wordt, iemand die onheil uit de wereld helpt. Hij begint de zwaarte van zijn missie te realiseren, en zijn droom van co-existentie tussen de mensheid en de serafijnen wordt meer intens.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Tales of Zestiria the X.
Tales of Zestiria the X