Tales from the Loop

7.2 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum Tales From the Loop bekend

De premièredatum van de nieuwe Amazon Prime Video serie, Tales From the Loop, is bekend.

Amazon gaf in 2018 de opdracht voor het maken van de achtdelige serie. Tales from the loop is de eerste serie in de geschiedenis die op digitale kunst is gebaseerd. De serie is gebaseerd op de sci-fi kunst van de Zweedse kunstenaar Simon Stålenhag. In de serie staat de stad die boven ‘The Loop’ ligt centraal. The Loop is een machine die gebouwd is om de mysteries van het universum te ontrafelen. Door The Loop worden er dingen mogelijk die voorheen ondenkbaar waren.

Tales From The Loop gaat op drie april in première op Amazon Prime Video. De serie is bedacht door Nathaniel Halpern (Legion), hij is ook uitvoerend producent. Mark Romanek, Matt Reeves, Adam Kassan, Rafi Crohn, Mattias Montero, Samantha Taylor Pickett en Adam Berg zijn ook uitvoerend producent van de nieuwe serie.

Embed from Getty Images
Onder andere Rebecca Hall krijgt een rol in de serie

Het is ook al bekend welke acteurs in de serie gaan spelen. Onder andere Rebecca Hall (The Town), Paul Schneider (Parks and Recreation), Daniel Zolghadri (Scorpion), Duncan Joiner (Waco) en Jonathan Pryce (Game of Thrones) krijgen een rol in de nieuwe Amazon Prime Video serie. Tales From The Loop is geproduceerd door Foxx21 en Amazon Studios in samenwerking met 6th & Idaho en Indio Studio.
Vorige aflevering
Home
Home
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
zaterdag, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03