Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Comedyserie Tacoma FD na vier seizoenen gecanceld door TruTV

Er komt geen vijfde seizoen voor Tacoma FD. TruTV heeft de comedyserie, de laatst overgebleven scriptserie, na vier seizoenen gecanceld.

Met in de hoofdrollen Kevin Heffernan (brandweercommandant Terry McConky) en Steve Lemme (kapitein Eddie Pinisi) van Super Troopers, speelde Tacoma FD zich af in een brandweerkazerne in een van de regenachtigste steden van Amerika, waar brandweerlieden zichzelf vermaakten met creatieve wedstrijden, vriendschappelijke rivaliteit tussen eerstehulpverleners en bizarre noodoproepen.

Tacoma FD

De cast bestond ook uit Marcus Henderson (Granny), Gabriel Hogan (Ike) en Hassie Harrison (Lucy). Chris Avila deed mee in seizoen vier als nieuwe rekruut Mickelberry.

Celebrity-gasten in seizoen vier waren onder andere Tony Danza als beschermengel, David Arquette als Teddy Dickosi, Captain Penisi's rivaal voor de goedkeuring van de Chief, en anderen waaronder Dexter Loomis, MC Gainey, Timothy Murphy & Amin Joseph.

Terugkerende castleden Joey Pantoliano, Paul Soter, Jim Rash, Jon Rudnitsky, Maria Russell en Jamie Kaler verschenen ook tijdens het seizoen.

De finale van seizoen vier, die in oktober werd uitgezonden, zal nu dienen als finale van de serie.

Heffernan en Lemme produceerden samen met David Miner en Greg Walter van 3 Arts Entertainment en Inman Young en Savey Cathey van A24 Studios.

De enige originele serie die nog op TruTV te zien is, is de serie Impractical Jokers, waarvan momenteel het tiende seizoen wordt uitgezonden.
Vorige aflevering
Bad Blood
Bad Blood
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_187bigmeat
21 feb 2024 12:32 -
Boooeeeh!!!!!! What the fuck! Die show was zo funny
Reageer
Tacoma FD