Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC maakt winter premières bekend

Goed nieuws voor ABC kijkers. Het netwerk heeft eindelijk de data bekend gemaakt waarop diverse series weer van start gaan deze winter.

Na de Halloween Special van 23 oktober zal de tweede helft van het derde seizoen van Pretty Little Liars verder gaan vanaf dinsdag 8 januari. Mona zal dan weer terugkeren naar Rosewood en Olympisch zwemster Missy Franklin zal ook te zien zijn in dit tweede deel van het derde seizoen.

Op diezelfde dinsdag avond 8 januari, welke een leugenachtig tintje heeft, zal ook The Lying Game terugkeren met een compleet nieuw tweede seizoen. Rebecca de biologische moeder van Sutton en Emma zal Sutton naar de donkere kant proberen te trekken en de romantische relaties van de meiden worden ingewikkeld. En Ted verbergt misschien wel meer schokkende geheimen.

In diezelfde week zal ook het tweede seizoen van Switched at Birth debuteren op 7 januari. De finale van het eerste seizoen was op 22 oktober jongstleden.

Ook Bunheads komt terug op 7 januari. Het tweede deel van het eerste seizoen start een paar maanden nadat Michelle terugkeert naar haar voormalige leven in Las Vegas.
Vorige aflevering
Long Live Love
Long Live Love
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
24 okt 2012 14:39 -
Hoi Jessica,

Dit zijn, neem ik aan, de data dat ze in premiere gaan in Amerika?

Groetje Ineke
Reageer
avatar_JessicaD
24 okt 2012 18:43 -
@Frienie: dat klopt, dit geld voor amerika.
Reageer
Switched at Birth