Sweet Tooth

-
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sweet Tooth begin juni in première

Netflix heeft de premièredatum van de Amerikaanse fantasyserie Sweet Tooth bekend gemaakt. Netflix heeft alvast de eerste beelden gedeeld.

Sweet Tooth is gebaseerd op het DC Comics karakter Gus, hij is half hert en half mens. Hij verlaat zijn huis in het bos om de buitenwereld, die geteisterd is door rampzalige gebeurtenissen, te ontdekken. Hij gaat op zoek naar antwoorden over de nieuwe wereld en het mysterie achter zijn bestaan. Voor het eerste seizoen zijn er acht afleveringen besteld. Deze zijn vanaf 4 juni te bekijken, dan zal Sweet Tooth namelijk in première gaan bij Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Christian Convery (Pup Academy) vervult de hoofdrol in de fantasyserie. Daarnaast zullen Nonso Anozie (Zoo), Adeel Akhtar (Back to Life) en Will Forte (Flipped) ook te zien zijn in de afleveringen. Sweet Tooth werd vorig jaar mei besteld door Netflix en is afkomstig van Susan Downey (Santa Barbara) en Robert Downey Jr (Ally McBeal).

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Inter
03 mei 2021 15:04 -
Lijkt me wel leuk. Apart maar interessant.
Reageer
avatar_BlackBiker
03 mei 2021 15:15 -
"hij is half hert en half mens"...... Echt? Hahahahaha!
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd zegt men wel eens. En dit artikel heeft er in elk geval voor gezorgd dat ik vandaag weer geleefd heb :-)
Reageer
avatar_DAVE2804
03 mei 2021 18:26 -
Ik had in eerste instantie hetzelfde als BlackBiker. Half hert/half mens? Serieus? Toch ziet de trailer van deze serie, blijkbaar gebaseerd op een DC-comic, er niet verkeerd uit. Al moet ik wel zeggen dat ik denk dat het een beetje een fantasy-light serie is geworden voor het hele gezin i.p.v. een echt bruut fantasy-spektakel.
Reageer

Laatste nieuws

Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Gisteren, 09:00