Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sweet Tooth begin juni in première

Netflix heeft de premièredatum van de Amerikaanse fantasyserie Sweet Tooth bekend gemaakt. Netflix heeft alvast de eerste beelden gedeeld.

Sweet Tooth is gebaseerd op het DC Comics karakter Gus, hij is half hert en half mens. Hij verlaat zijn huis in het bos om de buitenwereld, die geteisterd is door rampzalige gebeurtenissen, te ontdekken. Hij gaat op zoek naar antwoorden over de nieuwe wereld en het mysterie achter zijn bestaan. Voor het eerste seizoen zijn er acht afleveringen besteld. Deze zijn vanaf 4 juni te bekijken, dan zal Sweet Tooth namelijk in première gaan bij Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Christian Convery (Pup Academy) vervult de hoofdrol in de fantasyserie. Daarnaast zullen Nonso Anozie (Zoo), Adeel Akhtar (Back to Life) en Will Forte (Flipped) ook te zien zijn in de afleveringen. Sweet Tooth werd vorig jaar mei besteld door Netflix en is afkomstig van Susan Downey (Santa Barbara) en Robert Downey Jr (Ally McBeal).

Video on youtube
Vorige aflevering
The Ballad of the Last Men
The Ballad of the Last Men
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Inter
03 Mei 2021 15:04 -
Lijkt me wel leuk. Apart maar interessant.
Reageer
avatar_BlackBiker
03 Mei 2021 15:15 -
"hij is half hert en half mens"...... Echt? Hahahahaha!
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd zegt men wel eens. En dit artikel heeft er in elk geval voor gezorgd dat ik vandaag weer geleefd heb :-)
Reageer
avatar_DAVE2804
03 Mei 2021 18:26 -
Ik had in eerste instantie hetzelfde als BlackBiker. Half hert/half mens? Serieus? Toch ziet de trailer van deze serie, blijkbaar gebaseerd op een DC-comic, er niet verkeerd uit. Al moet ik wel zeggen dat ik denk dat het een beetje een fantasy-light serie is geworden voor het hele gezin i.p.v. een echt bruut fantasy-spektakel.
Reageer
Sweet Tooth