S.W.A.T. (2017)

8.2 / 10
45 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Opnames S.W.A.T. (2017) binnenkort van start

Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.

De opnames van S.W.A.T. (2017) gaan aankomende dinsdag waarschijnlijk van start in Los Angeles. Het zal de eerste serie van CBS zijn die de productie weer oppakt. De serie werd van het midden van het seizoen versplaats naar de herfst. Naar verluidt zijn de cast en crew voor de opnames beginnen allemaal getest op het virus, dat er de afgelopen tijd voor zorgde dat weel producties vertraging op liepen.


S.W.A.T. (2017)

Zo liep ook de productie van het nieuwste seizoen van The Good Doctor vertraging op. Deze opnames zouden als alles goed verloopt midden augustus weer van start kunnen in Vancouver. Ondanks dat de productie van een aantal series weer van start kan gaan, lijkt het er op dat de schema's van ABC, CBS en NBC toch een beetje vertraging op zullen lopen. De schema's zijn ingedeeld met veel series waarvan de opnames nog moeten beginnen.
Vorige aflevering
Diablo
Diablo
03x21
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
03 aug 2020 21:00 -
Ik las de kop van dit artikel en ik dacht gelijk, dan zijn ze drie jaar te laat. :-D
Reageer

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08