S.W.A.T. (2017)

8.2 / 10
45 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Opnames S.W.A.T. (2017) binnenkort van start

Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.

De opnames van S.W.A.T. (2017) gaan aankomende dinsdag waarschijnlijk van start in Los Angeles. Het zal de eerste serie van CBS zijn die de productie weer oppakt. De serie werd van het midden van het seizoen versplaats naar de herfst. Naar verluidt zijn de cast en crew voor de opnames beginnen allemaal getest op het virus, dat er de afgelopen tijd voor zorgde dat weel producties vertraging op liepen.


S.W.A.T. (2017)

Zo liep ook de productie van het nieuwste seizoen van The Good Doctor vertraging op. Deze opnames zouden als alles goed verloopt midden augustus weer van start kunnen in Vancouver. Ondanks dat de productie van een aantal series weer van start kan gaan, lijkt het er op dat de schema's van ABC, CBS en NBC toch een beetje vertraging op zullen lopen. De schema's zijn ingedeeld met veel series waarvan de opnames nog moeten beginnen.
Vorige aflevering
Under Fire
Under Fire
04x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
03 aug 2020 21:00 -
Ik las de kop van dit artikel en ik dacht gelijk, dan zijn ze drie jaar te laat. :-D
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00