Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

S.W.A.T. (2017) keert terug voor zesde seizoen

Het S.W.A.T. (2017)-team is nog niet klaar met de criminelen in Los Angeles.

S.W.A.T. (2017) keert terug voor het televisieseizoen 2022-23. CBS heeft de politieserie vernieuwd met een zesde seizoen.

Een politieserie, met onder andere Shemar Moore, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco, Kenny Johnson, David Lim en Patrick St. Esprit in de hoofdrollen, draait om sergeant Daniel "Hondo" Harrelson (Moore), een in Los Angeles geboren en voormalige marinier die een ​​nieuwe 'laatste stop' Special Weapons And Tactics-eenheid (SWAT) te leiden. De rest van het team bestaat uit doorgewinterde David 'Deacon' Kay (Harrington), eigenwijze nieuwkomer Jim Street (Russell), hondentrainer Christina 'Chris' Alonso (Esco), ervaren chauffeur Dominique Luca (Johnson) en informant-verbonden Victor Tan ( Lim). Verantwoordelijk voor het beheer van alle SWAT-eenheden van de Metro Division is commandant Robert Hicks (St. Esprit), een hoge LAPD-functionaris bij het Special Operations Bureau.

Het vijfde seizoen van S. W. A. T. (2017), dat momenteel op zondagavond wordt uitgezonden, heeft gemiddelde 4,44 miljoen kijkers. Vergeleken met seizoen vier is dat een stijging van 40 procent in het aantal kijkers in de kijkcijfers voor live + dezelfde dag (inclusief DVR-weergave tot 03:00 uur). In de live+7 dagen-ratings heeft het seizoen gemiddeld 6,68 miljoen, een stijging van 50 procent.

S.W.A.T. (2017) is in Nederland en België te zien bij Viaplay, Ziggo & Videoland (seizoen 1 - 3). Kijk.nl seizoen 1 - 5.
Video on youtube
Vorige aflevering
Honeytrap
Honeytrap
07x09
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_borduurfan
16 apr 2022 18:42 -
Yesssssss👍🏻👏🏻👏🏻
Reageer
S.W.A.T. (2017)