Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Swanenburg krijgt geen derde seizoen

De KRO-NCRV-dramaserie Swanenburg wordt niet vernieuwd en krijgt dus geen derde seizoen.

De serie, die werd uitgezonden op NPO 1, blijft bij twee seizoenen, schrijft hoofdrolspeelster Sanne Langelaar op Instagram.

"Het wordt regelmatig gevraagd: wanneer komt het derde seizoen van Swanenburg? Helaas blijft het bij deze twee seizoenen lieve kijkers”, zo deelt Langelaar met haar volgers. "Ik ben trots dat onze zomerserie zo goed werd bekeken dat we nog een bonusseizoen rond kerst mochten maken. Maar inmiddels heeft de NPO aangegeven dat er geen derde seizoen gaat komen.”

15094 Swanenburg foto

"Het was een genot Iris Praal te mogen vertolken met zo’n geweldige cast en crew”, besluit Langelaar. "Ik verheug me op alle nieuwe mooie rollen en avonturen.”

Naast Langelaar werden de hoofdrollen gespeeld door Aus Greidanus, Tine Joustra, Frederik Brom, Jan-Paul Buijs en Ella-June Henrard.

De serie draait om de rijke familie Praal. Wanneer jongste zoon Dirk (Buijs) met de dood van een vrouw in verband wordt gebracht, wordt de familie meegezogen in een web van intriges en verraad. Het eerste seizoen van Swanenburg was volgens KRO-NCRV de best gestreamde dramaserie van 2021 op NPO Start.
Vorige aflevering
Het Nest
Het Nest
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Swanenburg